Den Skaldede Kok er ny køkkenchef hos Dana Cup Sports Center

0
3773

Dana Cup Sports Center har ansat 54-årige Carsten Olsen, som er bedre kendt som Den Skaldede Kok. Han skal fremover have ansvaret for køkkenet i restauranten på Park Vendia i Hjørring. Carsten tiltræder officielt 1. december, men er allerede godt i gang med arbejdet.

Af Andrea Signe Trolle

Fra 1. december har køkkenet hos Dana Cup Sports Center en ny styrmand bag roret. 54-årige Carsten Olsen, der er bedre kendt som Den Skaldede Kok, bliver ny køkkenchef for restauranten på Park Vendia i Hjørring.

Carsten Olsen har blandt andet drevet en restaurant i Tivoli, som startede under navnet ”Perlen” inden den halvandet år senere skiftede til det oplagte navn ”Den Skaldede Kok”. Han er uddannet fra Hotel d’Angleterre og Hotel Plaza, og har efterfølgende skrevet otte kogebøger og været kok på Go’ morgen Danmark.

Ansættelsen vækker stor glæde i Hjørring, hvor direktør for Dana Cup Sports Center, Bob Andersen, tror på, at Carsten Olsen kan være med til at gøre restauranten endnu mere attraktiv:

”Vi er glade for, at Carsten Olsen har sagt ja til stillingen hos os. Da jeg modtog hans henvendelse, tænkte jeg, at der her var tale om en overkvalificeret person. Men de ansættelsessamtaler jeg har ført med Olsen har vist, at der er tale om en person, der tager tingene seriøst, og som kan være med til at gøre vores virksomhed endnu mere tiltrækkende for både gæster og personale,” siger direktør i Dana Cup Sports Center, Bob Andersen.

Carsten Olsen er allerede i gang med arbejdsplanlægningen og personalesamtaler. Han ønsker nemlig, at få personalet helt på plads inden sin officielle tiltræden den 1. december.