U18 DM: Fortuna Hjørring vinder tirsdags-kamp i Varde

0
1265

Tirsdag aften var der igen kamp på programmet i U18 DM, da Varde skulle forsøge at besejre et stærkt Fortuna-mandskab. Kampen blev en forholdsvis tæt en af slagsen, og endte med en 2-1 sejr til Fortuna Hjørring. De 3 point betyder, at Fortuna nu indtager ligaens 2.plads med kun 1 point op til Kolding Q på førstepladsen. 

Af Signe Holt Andersen

Tirsdag aften skulle Varde og Fortuna Hjørring mødes i U18 DM. Fortuna Hjørring har været en klasse for sig denne sæson, og sejrsstimen fortsatte såmænd også i denne kamp. Kampen endte med en 2-1 sejr til Fortuna Hjørring, som nu kun er 1 point efter Kolding Q på ligaens førsteplads.

Den første scoring kom efter bare 4 minutter, hvor Rebekka Frederiksen kunne bringe nordjyderne i front. 4 minutter senere kunne landsholdsspilleren Lise Dissing øge føringen til 2-0. Efter ca. en times spil kunne Vardes Emma Mahon Andersen reducere til 2-1, som også blev kampens slutresultat.

Spændende weekend i vente

Resultatet betyder, at Fortuna Hjørring nu kravler op på en 2.plads med 26 point i 10 kampe. Inden forrige weekends spillerunde var det Team Odense Q, der var i front, men nu er det Kolding Q, som indtager førstepladsen med 27 point i 11 kampe.

Der er altså lagt op til meget spændende afslutning på efterårets program i U18 DM, hvor flere klubber kæmper om at kunne gå til vinterpause som nummer 1. Søndag den 18. november venter en yderst interessant kamp, når topholdende Fortuna Hjørring og Kolding Q brager sammen. Denne kamp kan meget vel blive afgørende for, hvilket hold som kan gå til julepause som nummer 1 i U18 DM. Skal du se med?