Målrig spillerunde i U18 DM

0
1550
Foto: Steen Trolle

I denne weekend skulle alle 14 hold i U18 DM i kamp. Runden bød på masser af mål og flot spil. Hele 38 mål blev der scoret på blot 7 kampe. Læs mere om rundens resultater her. 

Af Signe Holt Andersen

For første gang i år skulle alle ligaens 14 hold i kamp i samme spillerunde. På programmet var der flere spændende opgør – heriblandt kampen mellem Kolding Q og Brøndby. Spillerunden blev en meget målrig en af slagsen, og der blev scoret hele 38 mål i de 7 kampe. 

Aab – Team Viborg (3-2)

Lørdag var der jysk opgør på programmet, da Aab hjemme tog imod Viborg. Aab kom bedst fra start og var allerede foran med 2-0 efter 11 minutter. Dernæst bragte Viborg lidt spænding ind i opgøret, da de fik udlignet til 2-2. I 2.halvleg afgjorde Mathilde Jakobsen kampen, da hun scorede til 3-2.

Silkeborg IF Q – Varde (3-1)

I kampen mellem Silkeborg IF Q og Varde var det pigerne fra Varde, som kom bedst fra start, da Amela Keserovic bragte dem foran efter 17 minutters spil. I resten af kampen var det Silkeborg, som styrede kampen. Silkeborgs mål blev scoret af Frida Petersen (x2) og Victoria Vestergaard Boye.

Team OdenseQ – FC Nordsjælland (4-1)

Der var lagt op til en spændende kamp, da pigerne fra FC Nordsjælland gæstede Odense. FCN har igennem sæsonen leveret flotte præstationer, men måtte se sig slået med 4-1 i lørdagens kamp. Kampens helt store oplevelse var Cecilie Fløe, som scorede et vaskeægte hattrick i første halvleg. OdenseQ indtager nu ligaens 2.plads, mens FC Nordsjælland er nummer 5.

Kolding Q – Brøndby (3-3)

Rundens helt store kamp var kampen mellem Kolding Q og Brøndby. Begge hold er med i top 4, så der var lagt op til noget af en gyser. Kolding kom bedst fra start, da Sofie Hornemann nettede efter 29 minutter. 10 minutter senere blev det til 1-1 på et selvmål. I starten af 2 halvleg scorede Brøndby to hurtige mål (Rebeka Winther og Frederikke Johansen), hvorefter Sofie Hornemann scorede sit andet mål. I kampen 90. minut scorede Laura Høgh til 3-3 og sikrede holdet 1 point. Resultatet betyder, at Kolding Q nu er nummer 3 med 33 point, mens Brøndby er nummer 4 med 30 point. 

B93 – IF Lyseng (2-5)

I kampen mellem B93 og Lyseng fik tilskuerne masser af mål at varme sig på. Hele 7 gange blev bolden sparket i nettet i løbet af de 90 minutter – og endda af 7 forskellige spillere. Udeholdet, Lyseng, spillede en flot kamp og viste flere gange gode takter i deres offensive spil. Resultatet betyder, at B93 nu er nummer 11, og Lyseng er nummer 7 i tabellen. 

FC Thy Piger – Skyum vs BSF (6-0)

BSF har i denne sæson ikke haft heldet med sig, og de manglende point fortsatte såmænd også i lørdagens kamp mod FC Thy Piger – Skyum. Her måtte BSF rejse den lang vej hjem til Ballerup med et 6-0 nederlag i bagagen. Stortalentet, Sophie Gravesen, scorede hele 4 gange, mens Cecilie Bro Stefansen stod for 2 scoringer. 

Vildbjerg – Fortuna Hjørring (0-4)

Topholdet, Fortuna Hjørring, spillede lørdag deres første kamp i forårssæsonen, da de gæstede Vildbjerg. Her kunne nordjyderne gå fra banen med en 0-4 sejr og 3 point. Dermed er Fortuna fortsat ligaens nummer et med 2 point ned til Team Odense Q på 2.pladsen – dog har Fortuna spillet en kamp mindre. Både Signe Timmermann og Mathilde Carstens nettede 2 gange.