U18 DM: 3 kampe på weekendens kampprogram

0
1356

I denne weekend er der kun 3 kampe på programmet i landets bedste fodboldrække for U18 piger. Weekenden byder blandt andet på et spændende opgør mellem Vildbjerg og FC Nordsjælland, hvor begge hold har brug for en sejr.

Af Signe Holt Andersen

I den kommende weekend skal der kun afvikles 3 kampe i U18 DM-ligaen. . U17-landsholdet er i dag rejst til Bulgarien, hvor de skal spille EM. Grundet EM, så skal der ikke spilles mange kampe i U18 DM i de kommende uger.

En hel del spillere fra U18 DM er udtaget til EM, og derfor mangler mange klubber en eller flere spillere de kommende uger. U17-landsholdet spiller første kamp på søndag den 5. maj, hvor de møder Spanien.

På trods af EM, så er der stadig mulighed for at overvære spændende kampe i U18 DM denne weekend. Fredag aften tager IF Lyseng imod BSF – en kamp, som Lyseng er favorit til at vinde.

Søndag spilles der 2 kampe. Den første kamp står mellem Vildbjerg og FC Nordsjælland. Vildbjerg er lige nu nummer 5, mens FCN er nummer 7 med bare 3 point op til Vildbjerg – der er altså lagt op til en jævnbyrdig og underholdende kamp.

Søndagens anden kamp står mellem Aab og Silkeborg IF Q. Gæsterne fra Silkeborg har i den seneste periode leveret gode resultater, mens Aab har lidt store nederlag. Mon Silkeborg IF Q kan fortsætte deres gode stime?

Kampprogrammet for weekenden ser således ud:

Fredag den 3.maj kl 19: IF Lyseng vs BSF

Søndag den 5.maj kl 13: Vildbjerg vs FC Nordsjælland

Søndag den 5.maj kl 15: Aab vs Silkeborg IF Q