U18 DM: Dyrt pointtab for Team OdenseQ

0
1527

Denne weekend har budt på en aldeles spændende spillerunde i U18 DM. Stillingen i toppen af tabellen er meget tæt, men lørdag mistede Team OdenseQ 3 dyre point, da de tabte 2-1 til Team Viborg. Læs mere her i artiklen, som byder på en kommentar fra Viborg-profilen, Mille Wie Højgaard, samt et overblik over rundens resultater.

Af Signe Holt Andersen

Team Viborg leverede i denne weekend en stor præstation, da de lørdag slog medaljekandidaterne fra Team OdenseQ med 2-1 på hjemmebane. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af målscorene fra Team Viborg, Mille Wie Højgaard.

“Det var en rigtig god kamp. Vi styrede spillet i størstedelen af kampen, og så kom Odense med nogle rigtige hurtige omstillinger ind imellem. Derfor var vi meget opmærksomme på deres omstillinger – det var her, at de var klart farligst,” lyder det fra Mille.

Sultne efter flere point

Kampens udfald betyder, at Team OdenseQ er nummer 3 i ligaen med 5 point op til nummer 2, Kolding Q. Team Viborg er nu placeret som nummer 8 med 24 point. Ifølge Mie Wie, så har har lørdagens sejr givet blod på tanden, og Viborg vil gøre alt for at fortsætte de gode takter i den sidste del af sæsonen.

“Det var en fantastisk følelse endelig at kunne gå fra banen med en sejr i lørdags. I det næste stykke tid skal vi fokusere på at udnytte vores chancer. bedre. Vores mål er, at få nogle flere sejre i hus i de sidste kampe. Derudover, så går vi efter at bevare vores hidtil 8.plads,” fortæller Mie Wie Højgaard.

Fortuna i front

I rundens øvrige kampe blev det ikke til de helt store overraskelser. Fortuna Hjørring vandt 2-0 på hjemmebane over Brøndby og bevarer dermed forspringet til Kolding Q på ligaens 2.plads.

Netop Kolding Q vandt søndag hele 7-0 på udebane over BSF. Med sejren har Kolding nu skabt et lille forspring på 5 point ned til ligaens nummer 3, Team OdenseQ.

Lørdag mødtes Varde og IF Lyseng, og her kunne sidstnævnte gå fra banen med en kneben sejr på 0-1. Dermed er Lyseng igen tilbage på rette spor efter forrige spillerunde, hvor de led et stort nederlag mod Fortuna Hjørring.