U18 DM: Hvem løber med sølvmedaljerne?

0
1247

Fortuna Hjørring har allerede sikret sig guldet i U18 DM-ligaen, men det er endnu ikke afgjort, hvordan de resterende medaljer skal fordeles. I den kommende weekend skal det nemlig afgøres, om Kolding eller Brøndby løber med sølvet.

Af Signe Holt Andersen

Fortuna Hjørring sikrede sig guldet med 3 spillerunder tilbage, og derfor kan nordjyderne se frem til at få overrakt guldmedaljerne på lørdag. Dog er der stadig kamp om sølv og bronzemedaljerne – en kamp, som står mellem Kolding Q og Brøndby.

Kolding Q på andenpladsen har lige nu 57 point og har dermed 2 point ned til Brøndby på tredjepladsen. Kolding Q møder på lørdag Varde i sæsonens sidste kamp.

Brøndby er som nævnt tidligere bare 2 point efter Kolding og kan dermed stadig nå at få fingre i sølvmedaljerne. Dette kræver dog en sejr i lørdagens kamp mod FC Nordsjælland. Ligaens nummer 4, Team OdenseQ, har 8 point op til Brøndby og er derfor ikke i stand til at hente dem.

På topscorerlisten er der også kamp mellem Kolding Q og Brøndby – her har Kolding Q dog et ret stort forspring. Sofie Thrane Hornemann (Kolding) er nemlig i spidsen med 29 mål, mens nummer 2 er Lærke Dreyer (Brøndby) med 25 mål.

Hvem tror du løbet med sølvet og topscorertitlen?