Sophie Gravesen: “Super god sæsonstart”

0
2128
Sophie Gravesen fra FC Thy Piger - Skyum

FC Thy Piger – Skyum har fået en kanon start på sæsonen, og lige nu indtager de 2.pladsen i U18 DM-ligaen med 7 point efter de første 3 kampe. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af holdets store profiler, Sophie Gravesen, som fortæller mere om holdets fine sæsonstart.

Af Signe Holt Andersen

FC Thy Piger – Skyum har i starten af den nye sæson leveret flotte resultater – både i Gjensidige Kvindeligaen og i U18 DM. I U18 DM-ligaen er pigerne lige nu placeret som nummer 2 i tabellen med 7 point efter de første 3 kampe.

Vigtige 3 point mod FC Nordsjælland

I seneste kamp vandt FC Thy Piger-Skyum 3-2 over FC Nordsjælland efter en tæt og spændende kamp. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med en af holdets store profiler, Sophie Gravesen, som var yderst glad for de 3 point mod FC Nordsjælland.

“Vi kom godt fra start, men faldt lidt ned i niveau efter pausen. På trods af at de pressede meget på i perioder, så formåede vi at afvise dem og selv komme frem på banen. Det var rigtigt skønt med 3 point,” lyder det fra Sophie.

Stadig plads til forbedringer

Selvom holdet har fået en god start på sæsonen, så er der stadig plads til forbedringer. Ifølge Sophie, så arbejdes der i øjeblikket med at forbedre færdigheder på sidste 3. del af banen og det fysiske duelspil. Siden sidste sæson har Thy-pigerne blandt andet forbedret opbygningsspillet.

“Vores sæsonstart har været super god – også i forhold til vores start forrige år. Vi er blevet stærkere som hold, og derfor er vores vilje og gejst blevet meget bedre. Jeg synes også, at vi har udviklet os meget i vores opbygningsspil,” fortæller Sophie.

I øjeblikket er der ingen kampe på programmet i U18 DM-ligaen, da der er landsholdspause. Sophie Gravesen er med i U17-landsholdets trup, som lige nu er i Finland for at spille 2 venskabskampe. Næste kamp for FC Thy Piger – Skyum er den 4.september, hvor de på hjemmebane tager imod Vildbjerg.