Dagens SuperMatch: “Holdet med den stærkeste defensiv vinder”

0
1094
Foto: Astrid Simone Trolle

FC Thy-ThistedQ åbner denne lørdag dørene til rundens SuperMatch, hjemmeholdet tager imod FC Nordsjælland

Tekst: Kvindeliga.dk

Lørdag blændes der op for endnu en SuperMatch i Sparekassen Thy Arena, når FC Thy-ThistedQ tager imod FC Nordsjælland. Begge hold har fået en flot sæsonstart og hentet point. FC Nordsjælland indtager inden lørdagens kamp, ligaens 2. plads med 10 point. FC Thy ThistedQ ligger på en 4. plads med 8 point. Meget kan altså ændres efter lørdagens opgør, hvor vigtige point er på spil.

FC Nordsjællands har brugt landsholdspausen på at få friske ben, efter en hård opstart og er klar til igen at komme i kamp.

“Pigerne har fået lidt pause og alle ser igen friske ud, vi glæder os til at komme i kamp. Vi ligger fint med i tabellen og forhåbentlig kan vi tage alle 3 point mod FC Thy-ThistedQ. Det bliver en svær opgave, Thisted har haft en god sæsonstart med en god pointhøst, så de vil komme med masser selvtillid. Vi forventer et tæt opgør og jeg forventer at vinderen, bliver det hold der er stærkest defensiv og kan stå imod i alle 90 minutter,” siger Brian Sørensen, Cheftræner FC Nordsjælland.

Farum BK / FC Nordsjællands cheftræner Brian Sørensen.

Thy-Thisted tilfredse med sæsonstart

Også i Thy-Thisted er der blevet holdt en tiltrængt pause, hvor truppen fik fri i weekenden, for at få ladet batterierne helt op ovenpå en hård sæsonstart. Udover hvile, så har hjemmeholdet FC Thy-ThistedQ brugt pausen på at fortsætte det gode arbejde.

“Vi er godt tilfredse med sæsonstarten og positionen som nr. 4, så vi har brugt pausen på at arbejde videre i det spor. Vi ved godt, at vi skal kæmpe for at være med i slutspillet, så denne start har absolut givet os tro på tingene og selvtillid. I sidste sæson levede vi meget på omstillinger, nu skal vi være bedre til også at holde i bolden og spille vores eget spil,” Torben Overgaard, Cheftræner FC Thy-ThistedQ

“Det bliver en svær kamp. FC Nordsjælland er godt nok oprykkere, men de har et stærkt hold. De er favoritter, men vi vil spille vores spil og forsøge at lave en lille overraskelse på hjemmebane,” sier Torben Overgaard.

Der vil være masser underholdning i Thisted. Der vil blandt andet blive afholdt Pigefodboldens dag, som afvikles af FC Thy Piger og Technica Football fra kl. 11.30. Entre til dagen koster kr. 50 for alle over 18 år og inkluderer kaffe og byg-selv-burger.

Hvis ikke du har mulighed for at tage turen til Thisted, kan du se kampen LIVE her.