17-årig får kontrakt med Brøndbys kvindeligahold

0
2903
Rebekka Winther og Brøndbys kvindeformand Jan Borre, da aftalen er underskrevet. Foto: Brøndby

Rebekka Winther har skrevet under på en aftale med Brøndby. ”Det er en virkelig fed følelse,” siger stortalentet

Hun er 17 år og kan nu kalde sig kontraktspiller hos de forsvarende mestre fra Brøndby IF. Stortalentet Rebekka Winther, der sidste år skiftede fra BSF til Brøndbys U18 DM-hold, fik for nylig debut på ligaholdet, og i dag kulminerede hendes kometkarriere i Brøndby med en kontrakt med kvindeligaholdet.

”Vi har lavet en aftale med Rebeka fordi hun går igennem en rivende udvikling i øjeblikket, og vi glæder os til fortsat at hjælpe hende på vej til at nå hendes mål. Hun har nogle spidskompetence som kan bringe hende rigtig langt. Men hun har også nogle områder, som der skal udvikles på, som vi glæder os rigtig meget til at gøre i samarbejde med Rebeka,” siger cheftræner Per Nielsen til Brøndbys facebookside.

Rebekka Winther debuterede på kvindeligaholdet i en pokalkamp mod Oure, hvor hun også scorede, og forleden fik hun Champion League-debut, da Brøndby spillede den første 1/8 finale mod skotske Glasgow.

Stolt og glad

Rebekka Winther siger selv om kontrakten til Brøndbys facebookside:

”Det var en virkelig fed følelse, som jeg sad med, da der skulle skrives under. Jeg var stolt og glad på samme tid, og blev bekræftet i, at hårdt arbejde åbner op for super fede muligheder”.

Hun trives i Brøndby og roser sammenholdet i truppen:

”Pigerne har taget så godt imod mig. Det har helt sikkert været noget andet, end hvad jeg har været vant til nede på U18, men på en fed måde. Derudover har trænerne også været med til at gøre det til en god oplevelse at være med oppe, synes jeg. Noget som for eksempel har været anderledes er, at både trænere samt spillere stiller enormt høje krav til hinanden både på og uden for banen, hvilket jeg egentlig synes er super fedt. Jeg trives godt i Brøndby og er rigtig glad for at være her,” siger Rebekka Winther.