Anders Vang bliver Head of Coaching i HB Køge

0
2672
Anders Vang er nu en del af den sportslige ledelse omkring HB Køges nye kvindeligahold. Foto: HB Køge

Den tidligere B93-træner Anders Vang bliver en del af den sportslige ledelse hos Kvindeligaens nyoprykkere

25-årige Anders Vang, der senest har været cheftræner for B.93s 1. divisionskvinder, bliver nu en del af den sportslige ledelse i HB Køge, der sammen med AaB rykker op i Gjensidige Kvindeligaen.

Klubben fortæller på sin hjemmeside, at Anders Vang er ansat som ny Head of Coaching og dermed bliver hovedansvarlig for strømligning af spillestil og træningsmetoder i HB Køge Pigeelite. Han skal desuden deltage i udviklingsarbejdet forud for en ansøgning om tildeling af ungdomslicens. Sammen med cheftræner Peer Lisdorf og sportschef Jonas Nielsen skal han  udgøre den sportslige ledelse omkring kvindeligaholdet.

“Der sker mange spændende ting her i HB Køge og jeg er glad for at kunne være en del af projektet. Det har været meget attraktivt, at jeg kan være med til at sætte mit eget præg på organisationen og samtidig lære fra en af de mest succesfulde danske kvindetrænere i form af Peer Lisdorff,” siger Anders Vang til klubbens hjemmeside.

Sportschef Jonas Nielsen glæder sig over, at klubben nu har sikret sig et trænerteam med både Peer Lisdorf og Anders Vang:

“Med Anders og Peer har vi fået et slagtkraftigt trænerteam, som jeg har stor tiltro til. Jeg fortsat ser frem til at udvikle og forstærke truppen således, at vi kan skabe en talentfuld og harmonisk trup, der kan gøre sig gældende i Kvindeligaen. Denne konstellation er den helt rigtige for alle parter”, siger Jonas Nielsen til hjemmesiden.

Anders Vang startede sin trænerkarriere i Ølstykke FC og har bl.a. været ungdomstræner i Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF), inden han kom til B.93.