Solrød FC tilbage på sejrskurs

0
1652
Amalie ”He” Hansen er en af de store profiler hos Solrød FC. Hun scorede til 1-0 på et flot frisparksmål. Foto: Jimi Bøgevig

Hjemme på Solrød Stadion blev det til en sikker 3-0-sejr i 1. division over Næsby. Dermed ligger Solrød-kvinderne fortsat på en andenplads i rækken.

 Af Solrød FC

Klubnyt: Lørdag eftermiddag blev det igen til tre point for kvinderne fra Solrød FC, der tidligere på ugen led deres første liganederlag i 800 dage. På hjemmebane vandt de nemlig 3-0 over Næsby.

– Vi var efter den sidste kamp alle meget opsatte på at bevise, at vi hører hjemme i 1. division, sagde anfører Adda Olsen efter kampen, hvor Solrød FC forholdsvis hurtigt fandt det gode spil frem.

– Efter et kvarters tid begyndte vi at få flow i spillet og kom også frem til flere store chancer, udtalte anføreren.

Scorede direkte på frispark
Det var dog først lige før pausen, at Amalie ”He” Hansen scorede til 1-0 – direkte på frispark. Og i anden halvleg scorede Maria Jacobsen så to gange. Det sidste mål først i det fjerde minut af dommerens tillægstid.

Maria Jacobsen driblede uden om Næsbys keeper, inden hun scorede til slutresultatet 3-0. Foto: Jimi Bøgevig

Ifølge Adda Olsen spillede Solrød FC klart bedst i første halvleg:

– Men selv om vi aldrig kom frem til det samme spil i anden halvleg, fik vi flot udnyttet vores chancer og kunne gå fra banen med tre point, hvilket vi er og skal være stolte af.

Med sejren har Solrød FC efter fire runder ni point og ligger på en sikker andenplads. Herlufsholm, som Solrød FC tabte 5-0 til forleden, er på en førsteplads med 12 point. De to bedste i rækken går videre til forårets oprykningsspil.

Solrød FC-kvindernes næste kamp er på hjemmebane mod BSF den 12. september.