KoldingQ-cheftræner Anders Jensen efter storsejr: ”Vi virker nervøse”

0
978
Anders Jensen skifter KoldingQ ud med Middelfart Boldklub. Foto: KoldingQ

KoldingQ sikrede søndag eftermiddag sæsonens fjerde sejr, da de vandt over AaB. Cheftræner Anders Jensen kalder sejren vigtig, men mener samtidig, at spillet kunne have været bedre.

 Af Charlotte Stentebjerg

KoldingQ sikrede søndag eftermiddag en 5-0 sejr over AaB i ottende runde af Kvindeligaen. En sejr, der på papiret så overlegen ud, men cheftræner Anders Jensen mener alligevel, at holdets præstation bar præg af, at holdet havde vigtige point på spil.

 ”Jeg synes ikke nødvendigvis at resultatet viser det hele billede af kampen. Der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg synes, vi er det bedste hold, men vi spiller en kamp, hvor vi virker nervøse,” siger cheftræneren.

Søndagsopgøret var vigtigt for begge parter, hvor AaB kunne sikre sig point til overlevelse og sæsonens første sejr, mens KoldingQ også jagtede vigtige point for at komme med i slutspillet.

”Kampens vigtighed havde klart sat sig i damerne. Kigger man isoleret set på vores præstation, kunne vi sagtens have gjort ting bedre,” siger Anders Jensen.

Cheftræneren tilføjer, at holdet altid kigge på holdpræstationen isoleret fra resultatet uanset nederlag eller sejr.

”I nogle af de kampe, vi tabte i starten af sæsonen, kunne vi i princippet have været tilfredse med holdets præstation på trods af et nedelag. Vi kigger altid på, hvad vi kan tage med os videre,” siger han.

September måned har været vigtig

I september måned har KoldingQ mødt AaB to gange og haft besøg af AGF. Alle kampe har koldingenserne stået som vindere ved slutfløjt. Før september måned havde holdet blot vundet en enkelt kamp mod FC Nordsjælland.

”Vi vidste godt, at denne måned ville blive vigtig og altafgørende for os. Vi ville meget gerne hente point mod både AaB og AGF,” siger han.

Han påpeger især holdets variation mellem at spille dybt og i mellemrummene som noget holdet har gjort godt i denne måned, men siger også, at holdet især skal arbejde med at presse modstanderen og komme hurtigere frem på banen, hvor de ”især skal være bedre til at være først på 2. boldene.”

September måned har også budt på en landsholdspause, og den mener Anders Jensen kan have været med til at gavne holdet og give ro på en sæsonsstart med mange kampe og muligvis påvirke søndagens kamp i en positiv retning.

”Vi brugte landsholdspausen på at komme tættere på den måde, vi ideelt gerne vil spille på. Det gjorde vi blandt ved at få klarere aftaler ind i vores spil til kampen mod AaB,” siger han.

Søndagens mål blev scoret af fem forskellige. Her var det Louise Eriksen, Mathilde Hansen, Sofie Karsberg-Petersen, Emma Færge der kunne nette for KoldingQ, mens AaB’s Cille Holst scorede selvmål.

Resultater fra de øvrige kampe i ottende runde:
Resultatets af weekendens opgør. Grafik: Kvindeliga.dk

 

Stillingen ser nu ud som følgende:
Grafik: Kvindeliga.dk