Østerbros måltyv ser gode chancer mod B.93

0
1740
Julie Offersen i aktion. Foto: Lise Hahne Jensen

Der fløjtes lørdag eftermiddag til start i et spændende opgør mellem Østerbro IF og B.93 i pulje 1. Østerbros angriber Julie Offersen fortæller, at holdet er inde i en god stime, og derfor ser hun gode chancer for at få en vigtig sejr i hus. 

Af Sophie Dyrekær Gudsøe

Lørdag eftermiddag spiller Østerbro IF deres sjette kamp i puljespillet, og i den anledning får de besøg af B.93, som sidder på førstepladsen i pulje 1 med 18 point efter seks kampe. Østerbro IF ligger på tredjepladsen med 9 point efter fem kampe. Der er derfor vigtige pointe at hente for spillerne fra Østerbro, hvis de får en sejr i hus.

”Jeg ser vores chancer mod B.93 som gode! Vi er inde i en god stime, vi træner godt og er fokuseret. Sidst vi mødte B.93 smed vi sejren væk i slutminutterne. Det skal ikke ske igen! Vi skal spille hele kampen færdig og forblive fokuseret alle 90 minutter. Gør vi det, er jeg sikker på, vi tager derfra gladere end sidst, vi mødte dem,” lyder det fra Østerbros angriber, Julie Offersen.

Det var netop på marginalerne, at B.93 tog sejren sidst de to hold mødte hinanden. Østerbro IF var foran helt frem til overtiden, men B.93 formåede at score to mål på de sidste minutter. Dermed endte kampen 3-2 til B.93.

”For at vinde over B.93 vil vi spille vores spil, forblive fokuseret og udnytte de chancer vi får,” fortæller Julie Offersen.

Nuværende stilling i pulje 1

Julie Offersen er en garvet angriber, og lige nu er hun også holdets topscorer. Hun har scoret fem mål i denne sæson, hvilket i gennemsnit er ét mål per kamp.

”Jeg har spillet i Østerbro IF lidt over to år efterhånden. Jeg er superglad for at spille i klubben og være en del af en klub, der rummer både det sociale og sportslige i så høj grad. Derudover har vi nogle meget kompetente og dygtige trænere, og så gør det heller ikke noget, at man også er omringet af nogle alt for søde medspillere,” forklarer den 22-årig måltyv.

Hun fortsætter og fortæller om sin rolle både på banen og udenfor:

”Min rolle på banen er at være effektiv, tage de rigtige løb, skabe chancer og score mål. Udenfor banen er min rolle at skabe godt humør og sørge for, at alle har det godt”.

Julie Offersen er lige nu topscorer for Østerbro IF. Foto: Lise Hahne Jensen

Når B.93 besøger Østerbro i weekenden, møder de et hold, som vil gøre alt for at vinde.

”En sejr i morgen vil få os skridtet tættere på målet om at ende i top 2 og slippe for at spille om nedrykning. Det vil betyde utrolig meget – ikke kun individuelt, men for hele truppen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan! Vi er inde i en god stime, og det skal vi udnytte. Vi har endnu ikke tabt på hjemmebane, og det skal vi heller ikke,” fastslår Julie Offersen.

Kampen spilles lørdag kl.14:00 på Østerbro.