“Jeg er ekstremt glad for at være taget på efterskole”

0
2884
Camilla Kabels Mortensen, Sportsefterskolen SINE.

NY PÅ EFTERSKOLE: I disse uger kan du her på FODBOLD FOR PIGER møde nogle af de nye elever på en række af Danmarks bedste idrætsefterskoler. I dag: Camilla Kabels Mortensen, Sportsefterskolen SINE

Navn: Camilla Kabels Mortensen
By: Horsens men snart Vejle
Alder: 15 år
Klub/række: Fc Horsens Liga 1
Position på banen: Offensiv eller defensiv midtbane

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg har valgt at tage på efterskole for at lære mere om mig selv, og udvikle mig socialt. Jeg har altid hørt at efterskole er noget som man bare skal prøve, og at det vil blive det bedste år i sit liv, og det håber jeg også at det bliver for mig. At være omringet af ens venner fra man står op til man går i seng, er meget anderledes end hvad jeg er vant til, men det med vennerne havde jeg hørt ville ske hurtigt, hvilket det er også er, så jeg er derfor ekstremt glad for at være taget afsted.

Hvorfor blev det Sportsefterskolen SINE?

Jeg valgte Sportsefterskolen SINE fordi jeg godt kunne lide konceptet med at man boede i huse, og havde et fællesrum sammen med sit hus, i stedet for at skulle bo på en kedelig gang. Det tiltrak mig også, at vi ville træne fodbold 5 gange om ugen, for det var der ikke nogle af de andre efterskoler jeg kiggede på der tilbød. Selvfølgelig også det, at det er en elite efterskole, og vi ville få individuel træning, og træningsprogram i et fedt stort og fedt fitnesscenter.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Det som jeg gerne vil have ud af mit efterskoleophold på SINE er, at jeg gerne vil blive bedre teknisk, og lære mig selv som fodboldspiller bedre at kende, hvilket jeg håber meget på, nu når vi har så meget træning. Og så at spille med en masse piger som går lige så meget op i sporten som jeg selv gør. I en klub derhjemme, kan man jo nemt støde på piger i klubben, som spiller for sjov. Det gør man jo på en eliteefterskole hvor man træner 5 gange om ugen.

Socialt, vil jeg gerne lære mig selv bedre at kende sammen med mange mennesker. Altså at vænne mig til at være omkring venner 24/7 er jo slet ikke noget man er vant til derhjemme. Så ja, egentlig vil jeg bare gerne lære mig selv at kende på mange forskellige måder, og så have et helt fantastisk år sammen med en masse mennesker som ved hvordan det er at gå rigtig meget op i sin sport.

Hvad skal der ske fodboldmæssigt det næste års tid?

Jeg flytter by, så jeg skal starte i en ny fodboldklub, men holdet spiller også på det samme hvis ikke en smule højere niveau end der hvor jeg kommer fra. Jeg er ikke helt sikker angående gymnasiet, men jeg har i mine overvejelser at starte på et sportscollege af en art. Altså hvor jeg kan spille fodbold på skolen, med morgentræning og sådan, men det er ikke noget jeg har kigget helt vildt meget på endnu, men sportscollege ligger nok højest på min liste af valgmuligheder for næste år. Men jeg har ikke tænkt mig at stoppe med fodbolden overhovedet.