Nanna C. før Champions League: Vi giver dem kamp til stregen

0
1118
Nanna Christiansen har spillet 54 europæiske kampe. Her ses hun i en Champions League-kamp i 2019 mod LSK Kvinner. Foto: Steen Trolle

Brøndby IF møder torsdag de norske mestre Vålerenga i Champions League. Brøndbys topscorer Nanna Christiansen glæder sig. “Det er de fedeste kampe,” siger hun

Selv om hun har spillet hele 54 europæiske kampe, kan Brøndbys rutinerede topscorer Nanna Christiansen stadig finde glæden og begejstringen frem forud for torsdagens Champions League-kamp mod Vålerenga.

Til klubbens hjemmeside fortæller Nanna Christiansen, at Champions League-kampe er de fedeste kampe at spille:

“Champions League er den største turnering for klubhold, hvor vi møder hold fra andre nationer, der også er endt øverst på podiet, så både for mig personligt og for klubben er det nogle af de fedeste kampe at få lov at spille. Der er ofte meget opmærksomhed og et større setup omkring de her kampe, da vi skal spille på Brøndby Stadion. Man bliver udfordret på et højere niveau end normalt og får målt sig med de allerbedste, og det er fedt,” siger Nanna Christiansen.

Vålerenga er norske mestre og vandt den norske pokalturnering før jul, så det er stærkt hold, der kommer til Brøndby:

“Jeg glæder mig rigtig meget til at møde Vålerenga. De har et virkelig stærkt hold, men vi vil i Brøndby gøre alt for at give dem kamp til stregen,” siger Nanna Christiansen.

På grund af corona-restriktionerne spilles kampen for tomme tribuner, men Brøndby IF skriver, at kampen streames. Der er kickoff kl. 15.00.