70 piger til fodboldcamps hos AGF

0
1859
Foto: AGF

AGF holdt i foråret tre 1-dagescamps for piger på anlægget i Fredensvang i Aarhus. AGFs U18 DM-spillere var assistenttrænere

Der var totalt udsolgt, da AGF i maj holdt tre endages pigefodboldcamps på klubbens anlæg i Fredensvang. 70 spillere fra U9-U13 deltog, og de kom fra hele landet, bl.a. Greve, Fredericia, Kolding, Viborg og Sønderborg.

Trænerteamet på de tre camps var egne trænere fra AGF Pigetalent, bl.a U18 DM-cheftræneren og transitionstræneren, mens U18DM-spillerne fungerede som assistenttrænere.

“U18 DM-spillerne fik mange snakke med deltagerne og fik stillet gode spørgsmål omkring det at spille fodbold på det højeste niveau i Danmark,” fortæller Oliver Lundgaard, pigekoordinator i AGF A/S.

Foto: AGF

“Selve dagene på AGF PigeCamp var tilrettelagt sådan, at pigerne blev fordelt ud i små grupper, hvor de hver havde en træner. De små grupper var til for at sikre kvalitet og at pigerne havde mulighed for at blive set, hørt og få en rigtig god oplevelse. I hver gruppe var der et tema hvor vi bl.a havde fokus på det tekniske med mange boldberøringer,” fortæller Oliver Lundgaard.

AGF inviterer til pigecamp igen til efteråret, men inden sommerferien nåede klubben at holde en udsolgt AGF pigemålmandscamp på Fredensvang, hvor målmandstrænerne fra U18DM- og Kvindeliga-holdene stod for træningen sammen med keepere fra U18DM og Kvindeliga.

Foto: AGF
Foto: AGF
Foto: AGF
Foto: AGF