Kvindesenior: Køge går efter oprykning til 2. Division

0
1334
´Kent Sehested har afløst Martin Tangager som cheftræner for Køge Boldklubs kvindeseniorafdeling.

Kent Sehested er ansat som ny træner for Køge Boldklubs Kvindesenior. Forårets mål er at slutte mellem de to bedste hold i Kvindeserie Øst, fortæller han

Af Køge Boldklub

Når Køge Boldklubs Kvindeseniorafdeling efter nytår starter op med forberedelserne til en ny sæson, bliver det med en ny cheftræner ved roret.

Kent Sehested afløser Martin Tangager, der sammen med sin assistent Allan Svendsen, førte afdelingen til flotte resultater i efteråret: Førsteholdet sluttede som nummer ét i Kvindesenior Øst og andetholdet rykkede fra Serie 2 op i Serie 1.

“En stor tak til Martin Tangager og Allan for tiden og alle oplevelserne”, siger daglig leder af klubbens Pige- og kvindeafdeling, Anita Askegaard Jensen.

Kent Sehested starter træningen efter nytår mandag den 10. januar kl. 19.30 på Capelli Sport Stadion, og fremefter bliver træningsaftenerne mandag, tirsdag og torsdag kl. 19.30.

“Jeg glæder mig til at overtage denne gruppe af talentfulde og ambitiøse kvinder, som jo har opnået nogle flotte resultater de seneste sæsoner. Martins og Allans arbejde i 2021, hvor foråret bød på oprykning fra Sjællandsserien til Kvindeserie Øst og efteråret på en førsteplads, var imponerende så der er et godt materiale at arbejde med – og så håber vi jo på, at få tilføjet truppen lidt frisk blod udefra så vi kan få øget konkurrencen om pladserne endnu mere til de to hold”, siger Kent Sehested, der også kender noget til Køge fra bl.a. sine kampe mod dem via sine tidligere trænerjobs i Roskilde Pigefodbold og Ølstykke FC.

Kent Sehested har også arbejdet som DBU instruktør og er også tilknyttet Politiets Idrætsforening – PI Københavns Dame 1-hold som cheftræner.

Har trænet med holdet

Kent Sehested har allerede hilst på størsteparten af sine nye spillere, idet han har ved ved sidelinjen i afdelingens sidste træningspas inden juleferien.

“Det blev til fem træningspas, men da træningen var lagt an på frivillig træning, afslapning og hygge efter en hård sæson, har jeg naturligvis ikke kunne danne mig et rigtigt indtryk af truppen, men det skal nok komme allerede her i januar når vi starter på en frisk. Det er helt klart, at vi sigter på at ligge i toppen af både Kvindeserie Øst og også Serie 1. Specielt håber vi at slutte mellem de to bedste hold i Kvindeserie Øst og dermed rykke op i 2. Division. Det bliver spændende – og der bliver kamp om det”, fastslår Kent Sehested der også skal have sig en snak med trænerne hos HB Køges Kvindeligahold, Søren Randa-Boldt og Kim Daugaard, om bl.a. træningsprocesser, så man kan lægge sig så tæt op af det de laver som muligt.

Kent Sehested er også i gang med at få lagt sidste hånd på programmet over træningskampe for førsteholdets vedkommende, mens andetholdet deltager i DBU Sjællands Vinterturnering for Kvindeseniorer og derigennem får nogle gode kampe.
Andetholdets træningskampe i Vinterturneringen kan allerede ses nu via dette link: Stillinger og resultater (dbusjaelland.dk)

Skulle nogen have lyst til at prøve lykken i Køge Boldklubs Kvindeseniorafdeling er man velkommen til at kontakte cheftræner Kent Sehested på tlf. 3096 9515 efter den 1. januar 2022.

“Alle er meget velkomne til at kontakte os og prøve sig af hos os”, slutter den nye Køge-træner.