Nu kan du streame pige-ungdomslandsholdenes kampe

0
1568
Foto: fodboldbilleder.dk

Hertil eftermiddag kom DBU ud med nyheden om at du kan streame pige-ungdomslandsholdene kampe som er på hjemmebane i 2022 og det gælder allerede fra i aften, hvor U17 pigelandsholdet møder Grækenland.

Af Oliver Lundgaard

I aften klokken 18.00 spiller U17 pigelandsholdet mod Grækenland på Helsingør Stadion og den kan du streame LIVE på ’Ungdomslandsholdene – kvinder’

DBU vil rigtig gerne glæde landsholdsfans med at kunne se og følge fremtidens stjerner i aktion, når de spiller på hjemmebane. Det vækker stor glæde hos fodbolddirektør Peter Møller: 

“Dansk fodbold rummer masser af dygtige talenter, der fortjener endnu større fokus og lys på præstationerne. Unge fodboldspillere, der allerede er store forbilleder for alle børn i Danmark. Vi glæder os til, at endnu flere i fodbold-Danmark får muligheden for at følge fremtidens stjerner, før de indfrier deres drømme om at spille på Herre- eller Kvindelandsholdet,” siger fodbolddirektør Peter Møller til dbu.dk