U17-Landsholdet: “Det er den fedeste oplevelse jeg har haft med landsholdet”

0
1700
Foto: dbu.dk

Onsdag aften i sidste uge bookede U17-Landsholdet EM-billetten efter en 1-0 sejr over Grækenland i sidste kvalifikationskamp på hjemmebane i Helsingør. FODBOLD FOR PIGER har taget en snak med én af hovedpersonerne bag kampen Ida Marie Jørgensen fra Kolding IF.

Af Oliver Lundgaard

“Det er den fedeste oplevelse jeg har haft med landsholdet”.

Sådan fortæller Ida Marie Jørgensen fra Kolding IF til FODBOLD FOR PIGER. Ida var en af hovedkræfterne, da U17-landsholdet onsdag slog Grækenland 1-0 på hjemmebane i Helsingør og dermed kvalificerede sig U17 EM, der spilles i Bosnien-Hercegovina i maj.

“Følelsen af dommerens fløjt, var en kæmpe lettelse. Det er den fedeste oplevelse jeg har haft med landsholdet. Man kunne mærke holdets glæde for endelig at have nået det mål vi havde kæmpet for i lang tid. Det havde været en hård uge op til, så endelig at få sejren hjem var endnu en lettelse,” fortæller Ida Marie Jørgensen til FODBOLD FOR PIGER.

Hun beskriver kampen som stabil men også med en masse chancer og roligt spil:

Vi vidste på forhånd, at Grækenland ville stå lavt, så vi havde dagene op til øvet opspil og spil på siderne, hvilket jeg synes vi lykkedes med. Vi havde størstedelen af spillet og havde kontrollen under hele kampen” siger Ida Marie Jørgensen.

Europamesterskabet for U17-pigelandshold spilles den 3. til 15. maj i Bosnien-Hercegovina. Lodtrækningen til dette finder sted den 5. april.