Fremad Valby og FC Damsø går sammen om fællestræning for årgang 2007-2009

0
1292
Ca. 50 spillere deltog i den første træning i FC Damsø.

Et nyt fodboldsamarbejde mellem Fremad Valby og FC Damsø har set dagens lys. Samarbejdet skal inspirere både spillere og trænere

Tekst: FC Damsø

Fredag 25. marts blev et nyt klubsamarbejde skudt i gang, da Fremad Valby og FC Damsø havde første fællestræning for årgang 2007-2009. Diskussioner hen over vinteren gjorde det klart at begge klubber havde et ønske om at kunne tilbyde deres spillere en mulighed for at blive en del af et større træningsfællesskab, som samtidig også giver trænerne nogle fordele:

“Udover at spillerne får nye input af at træne sammen med nye spillere og nye trænere, giver træningerne også trænerne mulighed for at suge ny inspiration fra hinanden,” pointerer René Nielsen, ungdoms- og senior ansvarlig i Fremad Valby.

Træningen for de ca. 50 spillere fandt sted i FC Damsø, hvor spillerne blev blandet på kryds og tværs og var rundt på 4 stationer, som var bemandede af de to klubbers trænere. Og det koncept skal gentages efter påskeferien, i Valby.

“Vores spillere synes det var fedt at få nye træningskammerater – og har allerede lært de første navne at kende hos Valby-spillerne. Og de relationer skal vi have forstærket henover foråret,” forudser Børne/Ungdomsformand i FC Damsø, René Nørgaard.

Har man som spiller, eller måske endda som klub lyst til at høre mere om træningssamarbejdet, er man velkommen til at kontakte en af de 2 klubber.

Træningen blev rundet af med fællesspisning i FC Damsøs nyindrettede klublokale, der blev fyldt til randen med glade fodboldpiger og imens nåede trænerne en foreløbig evaluering. Tanken er at fortsætte med fællestræninger frem mod sommerferien, skiftevis i de to klubber – og også gerne andre steder, hvis andre klubber ønsker at blive en del af samarbejdet.