Målene væltede ind i U16 DM-Ligaen: Kampe sluttede 7-2 og 5-5

0
1313
Foto: Vildbjerg SF Elites facebookside

Weekendens runde af U16 DM-ligaen er der blevet spillet 7 kampe og scoret 39 mål. Et af de målrige opgør fandt sted i Vildbjerg, hvor Vildbjerg SF fra Pulje A tog i mod AaB fra Pulje B

Af Oliver Lundgaard

Målene væltede bogstaveligt talt ind, da seneste runde af U16 DM-ligaen blev spillet i weekenden. Kolding IF slog FC Thy Piger med hele 7-2, og i Vildbjerg sluttede en vild målfest uafgjort 5-5 mellem Vildbjerg og Aab, der er hhv. nummer sidst i Pulje A og nummer 1 i Pulje B.

Efter ti spillede minutter kom det første mål i kampen, og dette var hjemmeholdet der kom først på måltavlen ved Malou Rytter. Herefter gik det stærkt. Blot to minutter senere udlignede AaB til 1-1 ved Wilma Olesen og igen to minutter senere var det Vildbjerg der var på pletten til 2-1. Denne gang med målscorer Freja Lauridsen. De næste ti minutter fik Chantal Katompwa scorede 2 gange i streg for gæsterne til 2-2 og 2-3 inden Malou Rytter var på pletten og kunne lave et hattrick til 3-3 og 4-3 kort før pause.

Pausestillingen var 4-3. I anden halvleg fortsatte målfesten, denne gang var det gæsterne fra AaB der kom på måltavlen først. Chantal Katompwa kunne score sit tredje mål i kampen til 4-4 efter 54 minutter. Kort efter var det igen gæsterne som kom på måltavlen og kunne score til 4-5 efter 69 minutter. Inde i dommerens overtid var Malou Rytter igen på pletten med sit fjerde mål i kampen og kunne sikre 1 point til sit hold fra Vildbjerg, da hun scorede til slutresultatet 5-5 efter 94 minutter. 

Stor ros til pigerne 

Vi fangede hjemmeholdets U16 DM cheftræner Flemming Meldgaard efter kampen:

“Vi oplever kampen mod AaB som intens, med mange dueller, hvor pigerne fik lov til at gå til den på det fysiske område. Det blev en kamp hverken vi eller AaB formår at få lukket ned i defensivt, hvilke gav en livlig kamp med mange chancer, 10 mål ligeligt fordelt mellem holdene,” fortæller han – og fortsætter:

“Uafgjort er vel også et meget retvisende billede af kampen, og et point som begge mandskaber skal være tilfredse med. Vildbjerg sidder mest på første halvleg og skal score flere mål i denne halvleg, mens AaB kom bedre ud efter pausen, inden vi får puttet det sidste mål ind lige inden kampen fløjtes af. Så jeg har stor ros til vores piger for at blive ved med at jagte udligningen og præsterer godt og tro på det til det sidste,” fortæller Flemming Meldgaard, U16 DM cheftræner for Vildbjerg SF til FODBOLD FOR PIGER.

Overblik over seneste runde i U16-DM Ligaen:

Farum BK – B.93 (7-0)

Kolding IF – FC Thy Piger (7-2) 

Team OdenseQ – Silkeborg IF Q (1-1)

Fortuna Hjørring – HB Køge (3-0)

Brøndby IF – Viborg Q (4-0)

BSF – Varde (3-1)

Vildbjerg – AaB (5-5)

Stillingen ser således ud i U16-DM Ligaen efter de seneste spillede kampe:

dbu.dk