Gruppespillet blev endestationen for Danmark ved EM 2022

0
891
Foto: Kvindelandsholdets facebookside

Danmark tabte lørdag aften 1-0 til Spanien og nederlaget betød et farvel til Danmark som tager fra EM 2022 i England med en enkelt sejr over Finland og to nederlag mod Tyskland samt Spanien

Af Oliver Lundgaard

Det danske kvindelandshold røg lørdag aften ud af EM 2022 med et nederlag til Spanien på 1-0 foran et flot besøgt stadion i London. Kvindelandsholdet kæmpede bravt kampen igennem med en flot defensiv og flere muligheder for at komme på måltavlen mod Spanien. I overtiden af kampen gjorde Marta Carona det onde ved Danmark og heade Spanien foran i kampen med 1-0, som også blev slutresultatet.

Med sejren tager Spanien anden pladsen i Pulje B og en kvartfinale billet videre til EM 2022 som denne sommer afholdes i England. Danmark ender på tredjepladsen i Pulje B med 3 point fra sejren over Finland.

EM 2022 i tal for Danmark:

Tyskland – Danmark (4-0)

Finland – Danmark (0-1)

Spanien – Danmark (1-0)