Hellerup Idrætsklub tilføjer nu også en Talentchef til pigeafdelingen

0
1200

Pigeafdelingen i HIK fodbold satser stort, i sidste uge annoncerede man ansættelsen af en Head of Coaching for HIK Piger og nu har HIK Piger slået kløerne i en erfaren Talentchef.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK Piger’s nytiltrådte Talentchef, Bent Hochstrasser, bringer mange års erfaring fra fodboldverdenen til HIK Piger.

Bent har været bestyrelsesmedlem i Tåstrup FC og været med i Høje Tåstrup kommunes elitesportsudvalg. Han har siden 2006 været en del af trænermiljøet i Tåstrup FC, både som træner og assistenttræner, på både drenge og pigesiden, og senest som træner for U14/U16 piger i Tåstrup FC. Som ung spillede Bent desuden fodbold på eliteniveau og i 1. division.

Bent har nu valgt at dedikere sin arbejdstid til HIK Piger, og skal være med til at realisere klubbens store ambitioner for pigefodbolden.

HIK Piger har nu ansat både en Talentchef, en Head of Coaching og en Børneudviklingsansvarlig, som er 100% dedikeret til pigeafdelignen.

HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med over 300 spillere har klubben nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland. Målsætningen er at blive en af Danmarks vigtigste pige/kvinde-klubber, og gøre sig gældende i DM rækkerne.