Målrige opgør i U18DM-Ligaen: Målshow i Thy med otte scoringer

0
1406
Foto: Fra FC Thy PIGERs facebookside

Målrige opgør i denne runde af U18DM-Ligaen, hvor der blive scoret 50 mål i 9 kampe. I Thy blev der scoret 8 gange, hvor FC Thy mødte Brøndby IF fra Pulje A

Af Oliver Lundgaard

Vi har i den eneste spillede runde af U18DM-Ligaen været vidne til massevis af mål. I de ni spillede opgør, er der blevet scoret 50 gange. I Thy tog hjemmeholdet fra FC Thy Piger i mod Brøndby IF på Skyum Idrætsefterskoles kunstgræsbane.

I første halvleg var hjemmeholdets nummer 16, Naja Jensen på pletten med et hattrick. Naja scorede det første mål i kampen efter to minutter til 1-0. Fire minutter senere var Naja Jensen igen på pletten med sin scoring til 2-0. Ti minutter før pausen scorede Naja Jensen sit tredje mål til 3-0, som også var pausestillingen i kampen. Efter pausen kom FC Thy Piger på 4-0 ved Johanne Knudsen inden Brøndbys nummer 23 Sandra Tinggaard reducerede til 4-1 efter 68 minutter.

I samme spilminut udbyggede Chantal Katompwa hjemmeholdets føring med sin scoring til 5-1 efter samme spilminut. I de sidste 10 minutter af kampen reducerede Brøndby igen til 5-2 ved Doha Bouraba som scorede efter 79 spilminutter. Tre minutter før slutfløjt scorede Chantal Katompwa til slutresultatet 6-2.

Head Of Coaching hos FC Thy Piger, Jacob Bean var glad for de tre point med det nye U18 hold i FC Thy piger:

“Vi vidste på forhånd at det ville blive en svær kamp da Brøndby IF i 1.runde spillede uafgjort med Fortuna Hjørring. Vi havde selv været en tur til Vildbjerg Cup og spillet en enkelt kamp mod vores 2.divisions senior piger hvor præstationerne har været lidt blandede,” fortæller Jacob Bean og fortsætter

“Vi havde inden kampen meget spændte piger og trænere, derfor er vi glade for den rigtig gode start som vi ikke kunne have ønsket bedre end den vi fik med tre point over Brøndby IF,” siger Jacob Bean til FODBOLD FOR PIGER.

Overblik over seneste runde i U18-DM Ligaen:

Varde – Silkeborg IF Q (1-2)

Silkeborg IF Q – Vildbjerg (0-7)

B.93 – BSF (0-1)

Viborg Q – AGF (0-3)

Varde – Kolding IF (3-6)

Dalum/Næsby – Team Odense Q (0-9)

HB Køge – Fortuna Hjørring (0-3)

FC Thy Piger – Brøndby IF (6-2)

AaB – FC Nordsjælland (1-6) 

Stillingen ser således ud i U18-DM Ligaen efter denne runde:

Stilling fra dbu.dk