Video: Se Dana Cups direktør blive slået til ridder ved genrejsningsfest

0
518
Jette Andersen bliver slået til ridder af Skipper Clements Sværdet.

Dana Cups direktør Jette Andersen blev slået til ridder af Skipper Clements Sværdet, da Dana Cup forleden samlede samlede de mange frivillige hjælpere til fest

Jette Andersen, der i adskillige år har været direktør og bannerfører for Dana Cup, fik fornem hæder, da der forleden blev holdt genrejsningsfest for de frivillige hjælpere i Dana Cup og samarbejdsforeningerne.

400 deltog i genrejsningsfesten, og her var de vidner til, at Jette Andersen blev slået til ridder af Skipper Clements Sværdet. Det er en særlig hæder, som Lions Club står for.
Årets Dana Cup’er blev også udnævnt. Prisen gik til Hanne Bruusgård, der beskrives som “en uvurderlig ildsjæl” i opgaven med at samle og holde styre på de mange frivillige op til og under Dana Cup.

Hanne Bruusgård blev kåret til Årets Dana Cup’er.

Genrejsningsfesten er kommet op at stå, efter at Spar Nord Fonden har ydet 150.000 kr. til formålet. Fonden ønskede at påskønne det arbejde, de mange frivillige udfører omkring Dana Cup og samtidig opmuntre til at fortsætte den store indsats, efter Dana i 2020 go 2021 måtte aflyses på grund af coronapandemien.

Se et Viaplay-indslag, hvor Jette Andersen hædres her: