HB Køge imponerer i Champions League: Får 1-1 hjemme mod Juventus

0
990
Madalyn Pokorny stod for HB Køges scoring. Foto: HB Køge Women

HB Køge lever fortsat i Champions League efter uafgjort tirsdag aften mod de italienske mestre i den første af to kvalifikations

HB Køge leverede tirsdag aften en af de større overraskelser i Womens Champions League. I den første af to kampe i den afgørende kvalifikationsrunde, fik de danske mestre uafgjort mod de mangedobbelte italienske mestre fra Juventus.

Madalyn Pokorny bragte HB Køge foran 1-0 efter bare otte minutter på et oplæg fra Kyra Carusa. Den stilling holdt til det 21. minut, hvor Juventus-forsvarsspilleren Amanda Nilden fik udlignet.

Juventus dominerede i første halvleg og havde flest chancer, men stillingen holdt til pausen, og anden halvleg blev en jævnbyrdig affære, der endte uden scoringer. Dermed står HB Køge stadig med chancen for at komme i gruppespillet.

Returkampen spilles i næste onsdag i Torino. Juventus er storfavorit, men HB Køge har vist, at de kan spille op med storholdet, der har Sofie Junge og Matilde Lundorf i truppen. Sidstnævnte fik ikke spilletid i tirsdagens kamp, mens Sofie Junge kom på banen efter en times tid.