U16-landsholdet vender ubesejrede hjem fra træningsturnering i Norge

0
1661
Foto: U16 landsholdspigerne klar til kamp fra ungdomslandsholdene - kvinder på facebook

U16-landsholdet vender ubesejrede hjem til Danmark efter deres første træningsturnering, hvor det blev til en sejr mod Norge og pointdeling mod Sverige

Af Oliver Lundgaard

U16 landsholdet har spillet deres første træningsturnering som blev afviklet i Norge, hvor de skulle spille mod værterne fra Norge og Sverige.

Første kamp blev en målrig affære mod vores svenske naboer, hvor det for langt af de fleste spillere på U16-landsholdet blev første optræden på landsholdet. Kun keeper Maja Jensen har tidligere fået debut. Kampen mod Sverige endte 3-3 på mål af Melanie Madsen, Laura Sehested, og til sidst Flora Højer som udlignede med sit mål til 3-3.

Foto: Sejrsbillede fra ungdomslandsholdene – kvinder på facebook

Comeback mod Norge

Sidste kamp i træningsturneringen blev spillet på Nammo Stadion mod værterne fra Norge. Norge kom foran tidligt i kampen med både 1-0 og 2-0 efter 16 minutters spil. Flora Højer var på spil to gange i Norges målfelt med scoringer til 2-1 og 2-2, inden Danmark kom foran i kampen ved Silke Larsen til 2-3 og slutteligt Flora Højer med sit hattrick i kampen til slutresultatet 2-4 efter 84 minutter.

U16-landsholdstræner Kristine Pedersen er tilfreds med træningsturneringen i Norge:

“Følelsen efter første samling og landskampene mod Norge og Sverige er rigtig god. Pigerne var nysgerrige på spillet og viste at de kan overføre det vi træner til kamp. Jeg er imponeret af den måde de håndterer deres landskampsdebut på hvor nerverne er på spil. Det kan de godt være stolte over,” forklarer Kristine Pedersen og fortsætter:

“Der er heldigvis en masse vi kan arbejde videre med og det glæder jeg mig til at gøre, når vi samles igen i oktober,” siger Kristine Pedersen til FODBOLD FOR PIGER.