Trænerstaben på kvindeholdet i Solrød FC trækker sig

0
2490

Cheftræner Jesper Petersen og den største del af trænerstaben for Solrød FC’s 2. divisionskvindehold valgte mandag at trække sig fra holdet med øjeblikkelig virkning. Staben føler og mener ikke, at der længere var tillid og opbakning fra spillertruppen til det sportslige set-up.

– Jeg har haft lidt mere end syv gode måneder i klubben, og det ærgrer mig selvfølgelig, at vi endte i sådan en situation. Men for os var der kun én løsning, og det var at stoppe, fortæller Jesper Petersen.

Udover Jesper Petersen er det holdleder og behandler Pia Hastrup Nielsen, behandler Morten Schandorff, holdansvarlig Henrik Petersen og målmandstræner Michael ”Guf” Jørgensen, der har valgt at sige farvel.

Mikkel Juul, der er formand i Solrød FC, er meget ked af trænerstabens beslutning og vil gerne sige en stor tak til alle for samarbejdet omkring holdet de sidste mange måneder.

– Beslutningen fra trænerstaben kom uventet, og klubben stod dermed pludselig i en meget vanskelig situation, der reelt pegede mod at måtte lukke holdet 100 procent ned med det samme. Tirsdag formiddag meddelte holdet mig, at hvis klubben ville det, var de alle klar til at fortsætte, siger Mikkel Juul, som vurderede, at der nærmest var tale om en umulig opgave:

– For hvordan finder man, på dette tidspunkt af sæsonen, med dags varsel, midt i efterårsferien, en ny, ledig og mindst lige så kompetent cheftræner til et 2. divisionskvindehold uden stab? Gennem klubbens netværk af trænere og ledere lykkedes det umulige. Onsdag aften stod en ny cheftræner foran holdet i klubhuset og var klar til at tage dem på træningsbanen.

Jan Kristensen står i første omgang i spidsen for Solrød FC-kvinderne resten af året.

Den nye cheftræner er Jan Kristensen, der i foråret var træner for Greves bedste kvindehold, som ligger i Kvindeserie 1. De senere år har han desuden været ungdomstræner i BSF og Frederiksbergklubben FA 2000. I første omgang har Solrød FC lavet en aftale med ham resten af året.

– Det var meget heldigt, at vi så hurtigt kunne lave en aftale med Jan, og nu handler det om at få det bedst mulige ud af den resterende del af efterårssæsonen, siger Mikkel Juul, som her og nu også har fået tilbud fra flere forældre, der gerne vil give en hånd med i forbindelse med træning og kampe, mens der arbejdes på at få en helt ny stab på plads hurtigst muligt.

Holdets resterende kampe i 2022 er:

Søndag den 23. oktober ude mod Kolding

Lørdag den 29. oktober hjemme mod Damsø

Lørdag den 5. november ude mod Fredensborg

Søndag den 13. november hjemme mod Ølstykke