20-årige Louise er fodboldommer i sin fritid

0
871
Foto: 20-årige Louise vil være fodbolddommer

20-årige Louise Makne Rasmussen vil være fodboldommer i sin fritid 

Af Oliver Lundgaard

Louise har selv spillet fodbold i ti år på højt plan og gør det stadig. Nu har hun sabbatår og tiden er til endnu mere fodbold. Louise vil gerne vil være fodbolddommer og er godt i gang med hendes karriere som fodbolddommer.

DBU Jylland har fulgt Louise til en af hendes første kampe som fodbolddommer. I kampen som DBU Jylland følger på tæt hold, er det tydeligt at mærke at Louise er vant til at bevæge sig på en fodboldbane. Hun har godt styr på kampen og er hele tiden tæt på situationerne. Efter kampen var der store ros for hendes præstation fra både trænere, spillere og forældre på sidelinjen.

Louise var ikke i tvivl om at hun havde en dejlig følelse i kroppen efter kampen og hun har mod på flere kampe som fodbolddommer i fremtiden. Du kan se hele klippet fra Louises første kampe som fodbolddommer med DBU Jylland. 

Har du også mod på at prøve dommergerningen af, så kan du læse mere om det på DBUs hjemmeside.