AGF før semifinale: En af de mest afgørende kampe i lang tid

0
554
Foto: AGF/Ole Nielsen

AGF håber på stort tilskuerfremmøde på lørdag, når klubben skal forsøge at spille sig i pokalfinalen. Den første semifinale endte 1-0 ti FC Nordsjælland, ”men vi skal bare bruge ét mål – så er alt åbent,” siger AGF-træner Nichlas Ørbæk Knudsen

”En af de mest afgørende og spændende kampe i lang tid”.

Sådan skriver AGF Kvindefodbold i en pressemeddelelse forud for lørdagens returkamp mod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindepokalens semifinale.

AGF tabte den første semifinale 1-0 i Farum, men som de skriver i pressemeddelelsen, så skal der kun en enkelt AGF-scoring til – så vil alt være åbent.

”Det kræver tro på vores koncept, hvis vi skal gå videre til finalen. Men vi skal bare bruge ét mål – ét mål, så er kampen åben igen, og vi går ind til kampen med stor tro på egne evner og optimisme,” siger træner Nichlas Ørbæk Knudsen, der sammen med Peter Pedersen udgør cheftrænerteamet i spidsen for AGF Kvindefodbolds ligahold.

”Det kræver tro på vores koncept, hvis vi skal gå videre til finalen”

AGF scorede fem mål i den kvartfinalen. Foto: AGF/Ole Nielsen

Det er andet år i træk, at AGF Kvindefodbold er i semifinalen i pokalturneringen. Sidste år blev Fortuna Hjørring endestation.

”Men i år skal det være, og derfor håber holdet da også, at se mange tilskuere i Ceres Park på lørdag, der kan bakke holdet op mod mål og dermed en samlet sejr. Med flere sejre sidste år i Ceres Park, har holdet bevist, at de kan score mål, når der er gang i den på lægterne,” skriver AGF.

AGF lokker med underholdning før kampen i en fanzone med sjove aktiviteter for de mindste – herunder en skattejagt for børn på Ceres Tribunen. Så kampen er også en god udflugtsmulighed til weekenden for de århusianske børnefamilier, lyder opfordringen.

AL Bank Fanzonen åbner kl. 12.30, mens der er kampstart kl. 14.

Arbejdernes Landsbank har sørget for, at der er fri entré til kampen. Man skal dog hente sin billet på forhånd. Det kan man gøre via AGF.dk

Foto: AGF/Ole Nielsen