En sejr fra EM: U19-landsholdet storsejre mod Ukraine på hjemmebane

0
1330
Foto: U19-truppen dbu.dk

U19-landsholdet storsejrede og vandt 5-1 mod Ukraine på Capelli Sport Stadion i Køge. U19-landsholdet er en sejr fra at kvalificere sig til EM i Belgien og den kamp spilles tirsdag mod Sverige 

Af Oliver Lundgaard

U19-landsholdet storsejrede mod Ukraine i anden runde af EM-kvalifikationen på hjemmebane i Køge, med cifrene 5-1 som sikrede holdet en vigtig sejr i jagten på en EM-billet i Bulgarien i denne EM-kvalifikationsrunde.

Allerede efter ni minutter kom danskerne på tavlen, da Alma Aagard bragte U19-landsholdet i front med 1-0. Godt tyve minutter senere blev det til 2-0 ved en straffesparksscoring af Johanna Sørensen. Kort før pause scorede Anna Walter og Pernille Sanvig til både 3-0 og 4-0, som også blev pausestillingen i EM-kvalifikationskampen.

I anden halvleg udbyggede Ajla Habibovic den danske føring da hun efter 72 minutter scorede til 5-0. Kort før slutfløjt reducerede Ukrainerne til 5-1 ved en scoring af Liliana Serbuk, fem minutter før tid, som også blev slutresultatet.

Tirsdag den 11. april gælder sidste og afgørende kamp i EM-kvalifikationen klokken 14:30 mod Sverige for U19-landsholdet.

Foto: Den danske start 11’er mod Ukraine