AaB henter ny midtbanespiller i USA

0
700
Abby Boyan blev hentet af i Aalborg Lufthavn af Thea Rhode, der også lige har skrevet under på en fast kontrakt med AaB.

23-årige Abby Boyan skifter fra University of Georgia Athletics til AaB. Hendes drøm er at komme til en af de helt store ligaer

AaBs kvindeliga-oprykkere har forstærket sig på midtbanen med 23-årige Abby Boyan, som siden 2018 har spillet for University of Georgia Athletics, som hun også er uddannet fra.

Abby Boyan landede i Aalborg for få dage siden, og hun er begejstret for at være i Danmark, fortæller hun til klubbens hjemmeside:

“Jeg har kun været i Aalborg i et par dage nu, men jeg elsker, hvor nemt det er at komme rundt i byen på cykel, og jeg nød at udforske byen og alt, den har at byde på. Jeg glæder mig til at udforske byen endnu mere“.

Abby Boyan beskriver sig selv som fodboldspiller således:

“Jeg er en midtbanespiller, der elsker at løbe fra banehalvdel til banehalvdel og bidrage både i angrebet og forsvaret. Jeg vil helt sikkert bringe en stærk arbejdsmoral både til træning og under kampe, samt være en spiller, der er villig til at gå ind i tacklingerne,” siger hun.

“En win/win-situation”

AaB’s sportschef Morten Fals siger om klubbens nye amerikaner:

“Vi er meget glade for at have Abby hos os, og vi ved, at hun vil arbejde hårdt for AaB og gribe chancen for at imponere i Gjensidige Kvindeligaen. Hendes mål er at spille sig til en karriere i USA eller de bedste europæiske ligaer, og vi er glade for at kunne være et perfekt springbræt til det. Vi har grundigt forberedt os, og forventningerne er afstemt, så Abbys optræden bliver en win/win-situation for begge parter,” siger Morten Fals.