Signe Bruun om Haitis teenagestjerne: ”Hun kan lidt af det hele”

0
536
Signe Bruun kender Melchie Dumonay fra den franske liga. Arkivfoto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Danmark spiller tirsdag sin tredje og afgørende gruppekamp ved VM. Modstanderen er Haiti, som har stortalentet Melchie Dumonay fra Lyon på holdet

”God med ryggen til mål. God til nøgleafleveringer. God afslutter”.

Sådan siger den danske angriber Signe Bruun til Ritzau om det 19-årige haitanske stortalent Melchie Dumonay, som kan blive den største udfordring, når Danmark tirsdag spiller den sidste og afgørende VM-gruppekamp mod Haiti.

Signe Bruun har spillet overfor Melchie Dumonay i den franske liga, hvor Dumonay spiller i Lyon.

”Hun kan lidt af det hele. Jeg er faktisk imponeret over, at hun kun er 19 år,” siger Signe Bruun.

Danmark skal vinde over Haiti for at gå videre fra gruppen. Det ligner en overkommelig opgave, eftersom Haiti er nummer 55 på verdensranglisten, 42 pladser dårligere end Danmark. Men Haiti viste mod England, som kun vandt 1-0, at de er et hold, der kan overraske.

”Haiti spiller en anden type fodbold, end vi er vant til i Europa. De er måske sådan lidt mere uorganiserede i nogle momenter. Det kan være en fordel for dem, andre gange en ulempe. Og så er de fysiske. Vi skal ikke undervurdere dem, men det er klart, at vi er stærkest på papiret. Hvis vi skal videre, skal vi slå dem. Det vil være en skuffelse, hvis ikke vi går ud af gruppespillet med en sejr,” siger Signe Bruun til Ritzau.

Du kan se VM-gyseren mellem Danmark og Haiti direkte på Viaplay og TV3 fra tirsdag kl. 12.00.