Topscorer skriver under på fast kontrakt i AaB

0
1265
Sportschef Morten Fals og Thea Rhode, der nu får en permanent aftale med AaB.

Thea Rode, der i foråret var udlånt til AaB fra Fortuna Hjørring, får permanent aftale med nordjyderne

Med 10 mål i 10 kampe var Thea rode med til at skyde AaB tilbage i Gjensidige Kvindeliga, og forårets succesrige samarbejde fører nu til en permanent aftale i AaB for Thea Rode. Hun var i foråret lånt ud fra Fortuna Hjørring, men Thea Rode har nu underskrevet en fast kontrakt med AaB.

”Jeg valgte at skifte permanent til AaB, da jeg har kunnet mærke en god udvikling igennem det sidste halve år på banen, men også lige så meget uden for banen. Hermed har jeg også fået en god relation til mine trænere Claus og Kasper. Det betyder også lige så meget for mig som spiller, så jeg kan blive ved med at udvikle mig og turde lave fejl til træning og i kamp,” siger Thea Rode til klubbens hjemmeside.

”Jeg tror på, at det projekt, AaB er i gang med lige nu, kan vi komme langt. Vi i AaB er et ungt hold, som altid vil kæmpe og løbe for hinanden. Det er nogen gange det, vi kan vinde nogen af de svære kampe på,” siger Thea Rode, der årgang 2003 og har spillet flere ungdomslandskampe.

Sportschef Morten Fals og Thea Rhode underskriver kontrakten.

Sportschef: Vigtig signing

Thea Rode blev med sine 10 mål suveræn topscorer i forårets kvalifikationsliga, og hun kan blive en vigtig brik for AaB, når holdet igen skal forsøge at bide sig fast i landets bedste række.

”Jeg er meget tilfreds meget signingen. Den er vigtig for holdet men også for humøret i truppen. Herudover håber vi Thea kan fortsætte hendes gode udvikling i AaB samt fortsætte med at producere en masse mål,” siger sportschef Morten Fals.

Han kalder Thea Rode en spiller med masser af potentiale:”Hun er fysisk stærk og er en god afslutter, både med fødderne og i luften. Hun er stadig meget ung og har enormt meget at lære, men hun er sulten på at forbedre sig. Thea har haft flere klubber på det sidste, men i AaB er hun faldet godt til i truppen, og hun bidrager både på og udenfor banen. Hun er vellidt af alle, og vi føler, at vores rammer giver hende de bedste muligheder for at fortsætte sin udvikling,” siger sportschefen.
Thea Rhode startede med at spille fodbold i Hatting IF og har tidligere spillet i Lyseng, AGF og Fortuna Hjørring.