Pokalvinderne slog mestrene i målrig træningskamp

0
958
HB Køge og FC Nordsjælland spillede lørdag træningskamp på Capelli Sport Stadion. Foto: HB Køge Womens facebookside

FC Nordsjælland vandt lørdag en træningskamp mod HB Køge med 6-4. Cecilie Fløe scorede tre mål for HB Køge

Der er lagt op til målrig sæson i Gjensidige Kvindeliga, hvis lørdagens træningskamp mellem mestrene HB Køge og pokalvinderne FC Nordsjælland er et pejlemærke for den kommende sæson.

Præcis tre uger før premieren på Gjensidige Kvindeliga mødtes de to hold i Køge, og der kom hele 10 mål ud af opgøret, der sluttede med 6-4 til gæsterne fra FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland førte 3-0 ved pausen, hvor de skiftede syv spillere ud. I alt nåede 22 FC Nordsjælland-spillere at komme på banen i kampen, hvilket var et af de centrale mål med kampen, fortæller assistenttræner Amy Harrison til klubbens hjemmeside.

“Vi skulle sikre, at så mange spillere som muligt fik noget kamp i benene, og samtidig så vi gode takter med hensyn til flere af de ting, vi har arbejdet med indtil videre i vores opstart,” siger Amy Harrison.

“Der var masser af udfordringer, for vi mødte et meget stærkt Køge-hold, og undervejs i kampen kunne vi faktisk se, at spillerne tog ved lære af de forskellige situationer – og fandt løsninger. Det er vigtigt for os. At de lærer at finde løsninger, når det hele ruller og udvikler sig, og det har vi arbejdet på,” fortsætter hun.

Hjemmeholdet kom på 2-3 og fik siden udlignet til 4-4, inden FC Nordsjælland fik scoret to mål i kampens slutfase. Cecilie Fløe scorede tre af HB Køges fire mål.

HB Køge – FC Nordsjælland, træningskamp, målscorere
25’: Clara La Cour, FCN
32’: Winonah Heatley, FCN
35’: Karen Linnebjerg, FCN
55’: Cecilie Fløe, HBK
64’: Mie Leth Jans, HBK
65’: Princess, FCN
67’: Cecilie Fløe, HBK
72’: Cecilie Fløe, HBK
89’: Princess, FCN
94’: Alma Aagaard, FCN