Fem fede lydbøger til udekampene – her er de mest populære ❤️-bøger lige nu

0
425
Modelfoto

Der kan være langt til en udekamp eller hjem fra træning og så kan det være fedt at slappe af med en lydbog. Her er de fem mest populære bøger i romance-genren på Mofibo lige nu

NB: Denne artikel indeholder kommercielle links

Der er langt til udekampe i den anden ende af landet, og når du har lyttet til din playliste for 3. gang, tjekket Insta og TikTok 22 gange eller lavet lektier, er det fedt at fylde tiden ud med en lydbog. Her er de fem mest populære lydbøger i romance-genren på lydbogstjenesten Mofibo lige nu:

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu

Historien om Herta

Den 16-årige forældreløse tjenestepige Herta bliver af sin herremand tvunget til at bortadoptere sin nyfødte søn, som blev skabt på baggrund af en voldtægt fra herremandens søn. Hun vælger at forlade den gård hun har tjent siden barndommen, og får job ved et sanatorium i en svenske kystby. Hun får lov til at hjælpe på sanatoriets børneafdeling, – men da et barn mister livet, bliver hun kastet tilbage i sin egen sorg og skam. Hun må finde det barn, hun har givet fra sig.

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu

De syv søstre-serien

Maia D’Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis, da deres elskede far, den sky mangemillionær som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu

Den rebelske miss Bridgerton

Kom tæt på familien Rokesby fra samme univers, som i Netflix-serien Bridgerton. I ‘Den rebelske miss Bridgerton‘ forventer alle at Billie Bridgerton gifter sig med den ældste af brødrene i Rokesby-familien, George. Familierne har trods alt været naboer i århundreder. Men Billie leder ikke efter en mand. Og slet ikke dén Rokesby hun mindst kan lide. Men da Billie og George næsten bliver kastet i hinandens favne, begynder en ny slags gnister at opstå, som ingen af dem havde forventet…

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu

I ly af mørket

Sæson #15 i ‘Fjeldroser‘-serien, som er ekstremt populær iblandt Mofibos romance-lyttere. Præsten nægter at lade Viljar være i fred, og en mørk nat kommer han for at hente barnet. På Torgilstad forsøger Rise at vænne sig til, at hun skal styre gården. Hvordan skal hun dog klare det, og hvad skal der ske med Ragna – og forbandelsen?

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu

Hvor flodkrebsene synger

I efteråret 2022 udkom Delia Owens bestseller roman ‘Hvor flodkrebsene synger‘ i biografer verden over med stor succes. Vi møder Kya Clark, som vokser op i 1950’erne i en hytte ude i sumpskoven. En efter en forlader hendes mor og de fire søskende hjemmet, så hun til sidst er alene med sin voldelige far. En dag forsvinder han også. Derefter er hendes liv en ensom kamp for overlevelse i en verden, der kun har foragt tilovers for sumpens fattige folk. En kamp hun gør alt for at vinde.

Køb abonnement til Mofibo – de første 30 dage er gratis lige nu