AGF-træner nomineret som Årets Træner i Aarhus

0
297
Søren Kiilerich er tidligere cheftræner for AGFs U19-hold og ny assistenttræner på AGFs Gjensidig Kvindeliga-hold. Foto: AGF

Tidligere cheftræner for AGF’s U19 PigeLiga og nuværende assistent på AGFs kvindeligahold, Søren Kiilerich, er nomineret til prisen som Årets Træner, der uddeles af det århusianske elitesamarbejde ESAA

Søren Kiilerich, der er tidligere cheftræner for AGF’s Pige DM U19 og nuværende assistent for AGFs kvindeligahold, har fået en flot anerkendelse for sit arbejde med pige-kvindefodbold i AGF. Kiilerich er nemlig blev nomineret til prisen Årets Træner, der uddeles af det århusianske elitesamarbejde ESAA.

“Søren Kiilerich er nomineret fordi han har vist, at han som talentudvikler har sikret over 20 landsholdsspillere til de danske landshold, han har sikret spillere overgangen mellem ungdom og senior og så har han i 2023 leveret samtlige resultater, der er muligt for årgangen,” lyder det blandt andet i motiveringen.

Søren Kiilerichs arbejde med talentudvikling kulminerede sidste år, da AGF’s U19 Ligahold strøg helt til tops og kunne kalde sig både Danmarksmester, Pokalmester og Nordisk mester. I 2024 tiltrådte han som assistenttræner for ligaholdet.

“Søren er altid professionel, han brænder for at give alt til sine udøvere og han er enormt vellidt og respekteret blandt spillere, forældre og kollegaer for hans store indsats,” lyder det videre i motiveringen.

“Søren er altid professionel, han brænder for at give alt til sine udøvere og han er enormt vellidt og respekteret”

Prisen som Årets Træner uddeles ved DM Festen den 17. maj, hvor ESAA og byens idrætsliv fejrer idrætsudøverne og resultaterne fra 2023.

ESAA et partnerskab mellem lokale klubber, byens uddannelsesinstitutioner, Team Danmark og DIF. Og en gang om året fejrer de byens idrætsliv med forskellige kåringer.