FA 2000 vinder Københavnerserien og rykker op

0
228

Tirsdag d. 11/6 kunne FA 2000 kvindesenior løftet armene i vejret efter en 2-2 ude mod BK Fix i sæsonen hårdeste og mest intense kamp i sæsonen.

Skrevet af; Frederik Reffelt

FA 2000 kunne tirsdag d. 11/6 løfte armene i vejret, og fejrer deres 2 trofæ på 1 1/2 år.

I efteråret var kvinderne fra FA 2000 igennem en svær sæson, hvor resultaterne ikke var med holdet, så man desværre rykket ud af Kvindeserie Øst, efter blot en halv sæson. Efter den sæson, så kvinderne og trænerne hinanden i øjnene og sagde, til hinanden at man hurtigst muligt ville tilbage igen.

Denne rejse startet i februar, hvor første træningskamp fandt sted og til i dag, hvor sidste turneringskamp er spillet. I April startet sæsonen efter 6 vundet træningskampe, så det var et FA hold der havde medvind og var inde i en stime.

Allerede i første kamp i forårssæsonen, fik man ikke sparket boldene ind og det lignende lidt efterår sæsonen med mange nederlag pga. manglende skarphed. Men pludselig satte pigerne tempoet på og fik første sejr i hus på kun 10 min. Hvor man scoret 3 mål og vandt kampen. I Anden kamp var kvinderne desværre lige så uskarpe som i første kamp, men her indtraf sæsonen eneste nederlag i en kamp, man lige så godt kunne have vundet, hvis skarpheden havde været der. Chancerne var der.

Derefter fandt FA melodien med 5 sejre (en af dem i pokalen) og man lå på en førsteplads i rækken. Men med en uafgjort på udebane i kampen efterfølgende åbnet det op for de andre hold i puljen.

2 Sejre fyldte efterfølgende, hvor en af dem, var mod en direkte konkurrent til 1. pladsen. Så man gik ind til sidste spillerunde med mulighed for at kunne spille uafgjort, og derved vinde rækken. Og det var lige hvad den bliv. 2-2 i sæsonen sidste kamp, i en kamp der var det højeste tempo FA pigerne havde oplevet til dato i Københavnerserien.

FA 2000 slutter dermed en god sæson med oprykning til den rækken der muligvis kommer til at hedde Københavnerserie Øst, med mindre DBU København og DBU Sjælland finder til enighed og bibeholder Kvindeserie Øst.

Kvinderne har 2 uger tilbage at sæsonen med træning, før de tag på sommerferie