Brøndby opruster: Norsk sportsdirektør bliver Head of Women’s Football

0
396
Kim André Pedersen, ny Head of Women’s Football i Brøndby, kommer fra en stilling som sportsdirektør for Stabæks kvinder i Norge. Foto fra Brøndbys hjemmeside

Brøndby IF ansætter Kim André Pedersen fra norske Stabæk som Head of Women’s Football. Staben udvides også med en Team Manager, fysisk træner og mentaltræner 

En “betydelig satsning” der skal styrke kvindefodbolden. Sådan betegner Brøndby IF ansættelsen af Kim André Pedersen i en nyoprettet stilling som Head of Women’s Football. Kim André Pedersen kommer fra en stilling som sportsdirektør for Stabæks kvinder i Norge, hvor han har spillet en afgørende rolle i opbygningen af deres kvindeafdeling.

“Som Head of Women’s Football vil Kim André Pedersen have det overordnede ansvar for alle aspekter af klubbens kvindeafdeling. Dette inkluderer sportslig strategi, talentudvikling, scouting og samarbejde med trænerstaben,” skriver Brøndby IF på sin hjemmeside.

Kim André Pedersen tiltræder allerede i Brøndby den 10. juli. Administrerende direktør i Brøndby IF, Ole Palmå, siger sådan til klubhjemmesiden om oprustningen:

“Beslutningen om at oprette stillingen som Head of Women’s Football og ansættelsen Kim André Pedersen er et tydeligt signal om vores ambitiøse planer for vores kvindehold. Med Kim ombord får vi masser af erfaring, nye perspektiver og ekspertise, som vil geare os til at tage næste skridt i vores udvikling. Vi har en klar ambition om at være blandt de førende klubber inden for dansk kvindefodbold og jagte nationalt og international succes”.

“Vi har en klar ambition om at være blandt de førende klubber inden for dansk kvindefodbold og jagte nationalt og international succes”

Udvider staben med Team Manager, fysisk træner og mentaltræner

Samtidig med Kim André Pedersen har Brøndby IF udnævnt Mathias Eslund som Team Manager for kvindeholdet. Eslund kommer fra en rolle som kommerciel leder for kvindeholdet, hvor han i de seneste år har koordineret og deltaget i udviklingen af klubbens kommercielle aktiviteter omkring kvindeholdet.

Mathias Eslund bliver ny Team Manager for Brøndbys kvindehold. Foto: Brøndby IF

Kvindeholdet forstærkes yderligere med tre ansættelser til staben: Andreas Kure er ny fysisk træner for kvindeholdet; Kacper Polak, som kommer fra en rolle i Brøndby Masterclass, bliver ny målmandstræner, og Anton Vergod skal fungere som mentaltræner sideløbende med sin rolle i Brøndby Masterclass.