Brøndbys U15-piger blev sjællandsmestre

0
1118
De nykårede sjællandsmestre. Foto: Steen Trolle
De nykårede sjællandsmestre. Foto: Steen Trolle

 

Brøndbys bedste U15-piger sikrede sig fredag aften Sjællandsmesterskabet med en 2-1 sejr hjemme over Hillerød.

Kampen var et direkte opgør om førstepladsen i Elite Øst-rækken. Brøndby skulle have en sejr, mens Hillerød kunne nøjes med uafgjort for at snuppe guldet. Resultatet var en intens og tempofyldt kamp, hvor et stærkt spillende Brøndby-hold til slut trak det længste strå.

Hillerød var undervejs godt med i kampen og havde i nogle minutter kurs mod guldet, da holdet udlignede Josefine Hjortshøjs 1-0-scoring fra 1. halvleg otte minutter inde i 2. halvleg. Men få minutter senere blev det til 2-1 til Brøndby på mål af Emma Sørensen, og dermed var guldet en realitet.

“Det var en rigtig god finalekamp, med meget fight på midten. Vi havde kniven for struben og skulle vinde. Derfor var gameplanen at der skulle fuld fart frem over banen fra starten, og det gjorde pigerne godt. Men Hillerød var lidt for boldbesiddende i en periode,” sagde Brøndbys træner Stina Jensen efter kampen.

Hillerøds træner Lars Bo Larsen var ærgerlig men stolt af sine piger:

“Det er aldrig sjovt at tabe, men det her var en kamp på noget af det højeste niveau i U15-rækkerne jeg har set. Brøndby er et fysisk meget stærkt hold med nogle rigtig gode spillere. De gik hårdt til os, men vi var godt med, og pigerne kan være stolte af deres indsats,” sagde han.

Med sejren slutter Brøndby i Elite Øst med 22 point og en imponerende målscore på 39-9.

Anfører Stine Larsen får overrakt pokalen af en DBU-repræsentant, da sjællandsmesterskabet er i hus. Foto: Steen Trolle