Her er årets største talenter blandt kvinderne

0
1281
Caroline Rask fra Fortuna Hjørring er en af fire kandidater til titlen som Årets Talent. Foto: Fortuna Hjørring

Julie T. Jensen fra Brøndby, Sofie Junge fra Skovbakken, Simone Boye Sørensen fra Ballerup-Skovlunde og Caroline Rask fra Fortuna Hjørring nomineret til titlen som Årets Kvindelige Talent ved Dansk Fodbold Award 2001

Af Steen Trolle

Fire stortalenter fra hhv. Brøndby, Skovbakken, Ballerup-Skovlunde og Fortuna Hjørring vil have maven fuld af sommerfugle mandag den 7. november. Den dag uddeles Dansk Fodbold Award 2011 nemlig i samarbejde mellem DBU og TV2, og de fire stortalenter udgør feltet, som dyster om titlen som Årets Talent blandt kvinderne.

Sidste år gik prisen til Skovbakkens landsholdsspiller Pernille Harder. I år er det hhv. Julie T. Jensen fra Brøndby, Sofie Junge fra Skovbakken, Simone Boye Sørense fra Ballerup –Skovlunde og Caroline Rask fra Fortuna Hjørring, som dyster om den attraktive hæderspris.

Det er en jury nedsat af DBU, der har nomineret de fire spillere, og juryen har givet dem følgende roser med på vejen:

JULIE T. JENSEN, BRØNDBY
“Julie er et stort talent – det har været kendt længe – men det seneste år er hendes udvikling eksploderet. Hun er kendt for en enorm arbejdsiver på banen, hvor hun viser en fantastisk energi og en super boldbehandling på midtbanen,” hedder det i indstillingen.

SOFIE JUNGE, IK SKOVBAKKEN
“Sofie er en dygtig midtbanespiller, der er god med begge ben og er meget dygtig med hovedet. Sofie er en fast del af Skovbakken IK’s meget talentfulde 3F-ligahold. Sofie har været oppe og snuse til A-landsholdet, hvor hun dog stadigvæk mangler at få sin debut. Men med den seriøsitet, hun ligger for dagen, er det absolut en drøm, der sagtens kan gå i opfyldelse,” skriver DBU i indstillingen.

SIMONE BOYE SØRENSEN, BALLERUP-SKOVLUNDE
“Simone har været anfører på U19-landsholdet, hvor hun med hendes vinderattituder var en foregangsfigur på og uden for banen. Simone er typen, der springer ind i samtlige nærkampe, hvilket godt kan give lidt blå mærker ind imellem. Simone er en fast del af BSF’s midtbane eller centrale forsvar. Simone er nu U23-landsholdsspiller,” skriver DBU i indstillingen.

CAROLINE RASK, FORTUNA HJØRRING
“Caroline er en lille frisk pige, men absolut en stor fodboldspiller med et fantastisk overblik. Hun er U19-landsholdsspiller og er en vigtig spiller i det offensive, hvilket hun også er i Fortuna Hjørring, hvor hun spiller på klubbens U18-hold og på 3F-ligaholdet. Caroline kan, hvis hun fortsætter hendes seriøsitet, gå en meget spændende fremtid i møde,” skriver DBU.