1704 så Brøndby slå ASD Torres

0
868

 

Der var masser af stemning på familietribunen på Brøndby Stadion. Foto: John Jessen Hansen

Det blev ikke rekordernes aften, da Brøndbys kvinder onsdag aften spillede Champions League mod italienske ASD Torres. 1704 tilskuere overværede kampen, hvilket var væsentlig færre end de 3500, som for nogle år gjorde en kamp mellem Brøndby og svenske Umea til den hidtil mest sete kvindekamp på Brøndby Stadion.

Men mindre kan også gøre det, og både ledere og spillere var godt tilfredse med den stemning, som de 1704 små og store stemmer formåede at skabe onsdag aften på den sædvanlige familietribune i Brøndby.

“Det er skønt at spille for så mange tilskuere. Man  mærker det virkelig under kampen og det betyder rigtig meget for os. Det er noget helt andet end i 3F Ligaen, hvor en topkamp mod Fortuna Hjørring måske kan samle 200 tilskuere,” sagde anfører  Malene Olsen  efter kampen.

Angriber Kristina Kragh var også begejstret:

“Det var fantastisk. Det er skønt, at der er så mange tilskuere, der møder op for at bakke os op,” sagde hun.

Brøndby havde forud for kampen inviteret pigefodboldklubber fra hele Østdanmark til at overvære kampen. Det tilbud havde adskillige klubber taget imod, så på lægterne kunne man bl.a. se piger og forældre fra B1901 på Falster, Nakskov Boldklub og B73 i Slagelse. Sidstnævnte kom bl.a. for at se Brøndbys Julie Trustrup Jensen, som kommer fra B73.

Se billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Efter kampen havde tilskuerne mulighed for at møde fire af spillerne i Brøndbys cafeteria. Foto: John Jensen Hansen