Målscorer Lise Munk: Holdets skyld at jeg scorer

0
875
Lise Munk demonstrerede flere gange sin store styrke i hovedspillet. Foto: John Jessen Hansen

Lise Munk scorede begge Brøndbys mål, da de danske mestre onsdag aften slog italienske ASD Torres i kvindernes Champions League. Landholdsangriberen giver holdkammeraterne æren for succesen

Af Steen Trolle

Den 22-årige landsholdsgriber Lise Munk lynede to gange i Brøndbys hjemmekamp onsdag aften mod de italienske mestre ASD Tores i kvindernes Champions League. Dermed havde hun sin kæmpestore andel i 2-1-sejren, som bringer Brøndby et stort skridt nærmere sæsonmålet om en kvartfinaleplads i Champions League. Men selv havde Lise Munk travlt med at give sine holdkammeraterne æren for de to hovedstødsscoringer:

“Vi har haft stor fokus på hovedspillet op til kampen, og det er dejligt at se, at det lykkes. Mine holdkammerater fortjener et stort cadeau for scoringerne. Det er deres arbejde der gør, at jeg kan score,” siger Lise Munk til FODBOLD FOR PIGER.

Lise Munk. Foto: John Jessen Hansen

Lise Munk, der skiftede til Brøndby fra ærkerivalerne Fortuna Hjørring i sommer, scorede i hhv. det 41. og det 82. minut. Første mål blev sat ind efter et indlæg af Theresa Nielsen, hvor Lise Munk steg til vejrs og dirigerede bolden over i modsatte hjørne. Andet mål kom i forbindelse med et hjørnespark, hvor Lise Munk søgte ind mod forreste stolpe og snittede bolden videre ind bag en sagesløs målmand.

Med sejren kan Brøndby nøjes med uafgjort i returkampen på Sardinien om en uge:

“Jeg ser helt klart mulighederne for at komme videre. Men alt kan ske. Torres er et godt hold, med gode individualister,” siger Lise Munk.

Hun og holdkammeraterne var knapt færdig med at juble over 1-0-scoringen, da italienerne scorede til 1-1. Et mål der kan få stor betydning for den videre kvalifikation:

“Det var et ærgerligt mål, men sådan er det en gang imellem i fodbold. Jeg synes så, at vi viser god moral ved at komme tilbage,” siger tomålsskytten.

Se mange flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside