Brøndby: Giv os russerne eller svenskerne

0
771
Cheftræner Peer Lisdorf.

Brøndbys 3F-kvinder vil helst undgå de tyske og franske hold, når der trækkes lod til kvartfinalerne i kvindernes Champions League på torsdag

Gi’ os et svensk eller russisk hold.

Sådan lyder ønsket fra Brøndby forud for torsdagens lodtrækning til kvartfinalerne i kvindernes Champions League.
Otte hold er med i bowlen og fire af dem er blandt de seneste års vindere af Champions League. Blandt dem er de to tyske klubber FFC Frankfurt og Turbine Potsdam, som tilsammen har vundet Champions League fem gange, og det franske storhold Olympique Lyonnais, som er forsvarende Champions League-mestre.

De tre hold hører til de stærkeste på papiret, så dem vil Brøndby-træner Peer Lisdorf helst undgå. Han håber i stedet på Malmø og Gøteborg fra Damallsvenskan eller de russiske mestre FC Rossiyanka.

“Jeg kender ikke så meget til russerne, men gætter på at vi niveaumæssigt ligger meget godt i forhold til dem. Det ville også være fint med en tur til Gøteborg eller Malmø (nykårede svenske mestre, red.). Vi kan godt matche Malmø. Vi mødte dem i en træningskamp i vinter, hvor vi spillede dem ud i perioder, så dem kan vi godt slå,” vurderer Peer Lisdorf.

Det sidste hold i lodtrækningen er engelske Arsenal, som vandt Champions League i 2007. Arsenal ligner også en stærk modstander på papiret. Holdet nåede således til semifinalen sidste år, hvor de tabte til de senere vindere fra Lyon, og Arsenal er det hidtil eneste hold, der har nået kvartfinalen ti gange.