Konkurrence: Vind bogen om fodboldlandsholdets anfører

0
826
Bogen om Katrine S. Pedersen.

Kan du svare på et spørgsmål om Katrine S. Pedersen? Så kan du vinde bogen ”Katrine – fodboldlandsholdets anfører”, der fortæller den spændende historie om årets kvindelige fodboldspiller i Danmark

Vil du helt tæt på fodboldlandsholdets anfører Katrine S. Pedersen, som i sidste uge blev kåret til årets kvindelige fodboldspiller i Danmark?

Så skal du bare være en af de tre heldige, der vinder portrætbogen  ”Katrine – fodboldlandsholdets anfører”, som FODBOLD FOR PIGER nu sætter på højkant i samarbejde med forlaget People’ s Press.

Du skal bare svare rigtigt på et enkelt spørgsmål om Katrine S. Pedersen. Så deltager du i lodtrækningen om bogen, der fortæller hele historien om Katrine S. Pedersen – fra hun starter med at spille fodbold som otte-årig i Stensballe, til hun bliver mester med engelske Fulham og norske Stabæk, og fra hun debuterer på landsholdet, til hun bliver den danske fodboldspiller, der har spillet suverænt flest landskampe.

Bogen fortæller råt for usødet om glæder og omkostninger ved livet som professionel kvindelig fodboldspiller, og den giver landsholdsanførerens bud på, hvad der kan gøre Danmark til en stærkere kvindefodbold-nation.

Bogen er på 344 sider og skrevet i samarbejde med forfatteren Erik Juul og journalist og tidligere landsspiller Anne Dot Eggers.

SÅDAN GØR DU:

Svar på følgende spørgsmål:

Hvor mange landskampe har Katrine S. Pedersen spillet?
1) Over 50, under 100
2) Over 100, under 150
3) Over 150

Send dit svar senest onsdag den 23. november til: konkurrence@fodboldforpiger.dk

Mrk. mailen ”Katrine”

Husk navn og adresse. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden.