Fortuna Hjørring ude af Champions League

0
984

Fortuna Hjørring er færdig i kvindernes Champions League. Holdet tabte torsdag aften returkampen i ottendedelsfinalen  ude mod svenske Göteborg FC med 3-2. For en uge siden tabte Fortuna med 0-1 hjemme i Hjørring, og dermed er svenskerne sikkert videre til kvartfinalen.

 Aftenens kamp blev præcis så svær som forudset af nordjyderne. Gøteborg FC har ikke tabt på hjemmebane siden april, og allerede efter to minutter var de foran. Siden blev det til både 2-0 og 3-0 med fem minutter mellemrum midt i 2. halvleg, inden Fortuna Hjørring fik reduceret to gange i det 80. og 88. minut.

Dermed er Brøndby det eneste danske hold, som er med i bowlen, når der trækkes lod til kvartfinalerne. Brøndby vandt onsdag aften 3-1 ude over ASD Torres, som ugen forinden blev slået 2-1 hjemme i Brøndby