U15: Fire bornholmerpiger prøvede kræfter med Brøndby-træning

0
971

 

Der blev tid til et fællesfoto før træningen. :Forrest fra venstre ses de fire piger fra Elite Bornholm: Olivia Heiede, Linnea Jensen, Kathrine Philippsen og Ida Olesen. Bagerst fra venstre ses Brøndbypigerne: Andrea Trolle, Andrea Linnesø, Sara Lund, Cecilie Altmann, Freja Sørensen Abildå, Louise Højer Nielsen, Hannah Holgersen, Simone Kühn, Emma Strøm Sørensen og Maria Gylling. Foto: Søren Jensen

 
De fire bedste piger fra Elite Bornholms tophold i 2. Division Øst var på to dages træningsophold i Brøndby i efterårsferien, hvor de trænede sammen med sjællands bedste U15-piger

Tekst: Steen Trolle / Foto: Søren Jensen, Elite Bornholm

Bornholms bedste U15-piger kan på lørdag spille sig op i 1. Division Øst, hvor modstanderne bl.a. bliver Brøndby. Men allerede i efterårsferien fik fire af bornholmer-pigerne et indtryk af, hvad der venter dem til foråret, hvis de slår Himmelev-Veddelev i lørdagens kvalifikationskamp om en plads i den bedste sjælandske række. De fire piger var nemlig 17.-18. oktober på et to dages træningsophold i Brøndby, hvor de trænede sammen med Brøndbys U15 1-piger under ledelse af klubbens succesrige U15 1-træner, Christina Jensen.

Foto: Søren Jensen

“Det var et ophold, som pigerne havde set frem til i lang tid, og det blev et par rigtige gode dage, hvor de blev taget fantastisk godt imod og fik en masse med hjem,” siger Søren Jensen, der var en af de to forældre, der stod for turen sammen med pigerne.

Det var de fire bærende kræfter på Elite Bornholms U15-hold, der fik tilbudet om en tur til Brøndby:

“Deres træner Jørn Lundberg synes, at de skulle have chancen for at prøve at træne mod nogen, der kan matche dem, så de kan udvikle sig som spillere,” forklarer Søren Jensen.

Under træningen fik pigerne hver én Brøndbyspiller at træne med:

Foto: Søren Jensen

“De var dybt imponeret over Brøndbypigernes nvieau, deres boldbehandling, hårde præcise afleveringer osv. De har absolut fået noget med hjem, som de kan bruge og som de kan dele ud af til holdkammeraterne,” siger Søren Jensen.

Foruden træningen i Brøndby og en overnatning på Ishøj Vandrehjem, blev der også tid til en tur i Eksperimentarium. Målet var egentlig en tur i Tivoli, men det satte en kraftig regnbyge en stopper for.

Se flere billeder fra træningsopholdet på FODBOLD FOR PIGERS facebookside her.

Har din klub også taget nogle spændende trænings- og talentudviklingstiltag, så send os et tip på redaktion@fodboldforpiger.dk