Brøndby slog italienske mestre 2-1

0
874
Jubel efter 1-0-scoringen. Foto: John Jessen Hansen

To mål af Lise Munk, da Brøndby hjemme vandt den første kamp i ottendedelsfinalen ved kvindernes Champions League. “Jeg er supertilfreds,” siger Brøndbytræner Peer Lisdorf

Tekst Steen Trolle / Foto John Jessen Hansen

Med to mål af Lise Munk sikrede Brøndby sig onsdag aften en 2-1-sejr hjemme over de italienske mestre ASD Torres i kvindernes Champions League. Dermed har Brøndby et fint udgangspunkt inden næste uges returkamp på Sardinien, hvor uafgjort kan være nok til at sende de danske mestre videre til kvartfinalen.

Lise Munk bragte Brøndby foran efter en rodet første halvleg, da hun i det 41. minut headede et knivskarpt indlæg fra Theresa Nielsen ind bag en sagesløs italiensk målmand.  Brøndbyspillerne nåede dog knap nok at få armene ned, inden italienerne gjorde det til 1-1 mindre end et minut senere, og i starten af 2. halvleg så det ud til, at italienerne ville sætte sig på kampen. Men så fik Brøndby styr på begivenhederne, og i de sidste 20 minutter trak det op til dét sejrsmål, som Lise Munk satte ind i det 82. minut. På det tredje hjørnespark inden for få minutter, dukkede hun op ved forreste stolpe og snittede med et perfekt hovedstød bolden i kassen til 2-1.

“Jeg er supertilfreds med resultatet. Vi kunne med lidt held godt have fået et mål til, men det vigtigste var at vinde, og jeg er meget fortrøstningsfuld inden returkampen,” sagde træner Peer Lisdorf efter kampen

Se mange flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside

Lise Munk scorer til 2-1. Foto: John Jessen Hansen