Næsby forlænger med succesrige pigetrænere

0
805
Jesper Bendixen
Jesper Bendixen

Næsby Boldklub har forlænget kontrakterne med tre af de seneste års mest succesrige pigetrænere på Fyn. Morten Christiansen, Kristian Andersen og Jesper Bendixen har alle sagt ja til at tage endnu en to årig-periode. Dermed er trænersituationen for hhv. U18- og U15-holdene afklaret frem mod 2014.

De tre trænere har i følge Næsby Boldklub en stor del af æren for den fremgang, som klubbens pigeafdeling har oplevet de seneste år. Morten Christiansen og Kristian Andersen står for U18 DM-holdet, som med en aktuel femteplads er det bedste fynske hold i DM-rækken, og Jesper Bendixen har ansvaret for U15-holdet, som til foråret skal spille med om det jysk-fynske mesterskab efter at have vundet sin pulje i efteråret i den bedste række. Her lykkedes det holdet at gå ubesejret gennem rækken med 20 point og en målscore på 30-7 for otte kampe.

Kontraktforlængelserne kommer næsten samtidig med, at Næsby Boldklub har ansat den mangeårige divisionsspiller Søren Madsen som ny seniortræner for kvinderne.