Næsby vil op i kvindernes 1. division

0
848
Søren Madsen.
Søren Madsen.

Næsby vil ikke bare gøre sig gældende i ungdomsrækkerne i pigefodbold. Nu skal der også satses på seniorholdet, hvor klubben har en ambition om at rykke fra Fynsserien og op i divisionen.

Klubben har ansat den mangeårige divisionsspiller Søren Madsen som ny træner for dameseniorholdet fra sommeren 2012, hvor han stopper som spiller på Næsbys 2. divisionshold. Forventningen er, at satsningen kan udløse mindst to oprykninger i løbet af de næste tre år.

”Søren har alt det, der kræves for at blive en dygtig dametræner, nemlig stor faglighed og gode menneskelige kvalifikationer,” skriver klubben i en pressemeddelelse.

Søren Madsen har spillet 20 1.divisionskampe for B1913 og ca. 250 2. divisionskampe for B1913 og Næsby Boldklub. Han er uddannet T-træner og skolelærer og arbejder civilt på en efterskole, hvor han underviser i matematik og fodbold.

Næsby er lige nu nr. to i Fynsserien, men potentialet er langt større, vurderer klubben:

”Mange af de talentfulde ungdomsspillere rykker snart op som dame-senior, og derfor vil vi satse på klubbens bedste damehold, så talenterne har noget at rykke op til,” lyder det fra Næsby Boldklub.

Søren Madsen er foreløbig ansat på en to-årig kontrakt.

Læs også: U15: Næsby/Munkebo vil i top 3 i den bedste række